Merk bouwen

branding – rebranding – merkpositionering

Een merk bouwen (Branding)

Branding is niet alleen een logo,  website, Facebookpagina, visitekaartjes of autobelettering. En branding is ook niet uw bedrijfscultuur, de pay-off of uw serviceverlening. Branding is dat allemaal, en meer.

Een merk is eigenlijk meer een samenstelling van wat anderen ergens van vinden. Een mening die gevormd wordt door associaties. Hetgeen men voelt bij het zien van of denken aan een merk. Vrijwel alles is een merk, van multinationals tot individuele personen. Associaties die mensen hebben met een merk zijn redelijk te sturen, en daar komen wij om de hoek kijken.

Een merk bouwen, hoe gaat dat in zijn werk?

Aan het bouwen van een merk zit altijd een te ondernemen actie verbonden. Branding gaat zelden vanzelf. Daarnaast moet er een continue bewustzijn bestaan van het eigen merk. Hoe klein of groot de onderneming ook is. Een merk bouwen wordt pas effectief wanneer er actie ondernomen wordt op alle fronten. Een merk bouwen vereist aandacht tot in ieder detail en iedere afdeling.

Hulp nodig?

Bel ons. We vinden (bijna) niets zo leuk als ontdekken wat uw merk uw merk maakt. Green Creatives ontwikkelt met plezier een merkidentiteit die aansluit bij het imago dat uw bedrijf wil uitdragen. Aan onze jarenlange ervaring zal het niet liggen.

Meer voorbeelden van ons merk werk

Flyer ontwerp Bangkok Delivery
Logo ontwerp Elite Performance Club
Website ontwerp Alight Careers
Logo ontwerp Biocryptology

ico-ques

Heeft u een vraag?

We’d love hearing from you. Give us a call
and we can chat about your needs.

ico-quote

Offerte aanvragen

See for yourself how Green Creatives
can make your life easier.

ico-book

Gratis e-book ontvangen

Sign up for free today and discover what you need to know about advertising agencies

Start typing and press Enter to search