Onze diensten van merkbeleving tot de realisatie van e-commerce websites

Als communicatiebureau variëren onze diensten van merkbeleving tot realisatie van e-commerce websites, bieden we een totaalpakket voor jouw online aanwezigheid en succes.

Onze diensten

Branding en merkidentiteit

Alles en iedereen is tegenwoordig een merk. Ieder product in de schappen van de supermarkt, de auteur die te gast is in de talkshow, de advocaat op het nieuws, een bedrijf dat uitsluitend diensten aanbiedt. Wat heet: zowel de CEO als de receptioniste van een willekeurige firma, elke individuele consument. Iedereen is een personal brand met dank aan Facebook en Twitter. In die wereld, van introducties, lanceringen, “branding”, “re-brandings”, “re-designs” en merkidentiteiten wijzen wij u graag de weg.

 • Merkstrategie
 • Merk bouwen
 • Logo ontwerp
 • Huisstijl ontwerp

Logo ontwerp

Jouw logo is letterlijk het gezicht van jouw bedrijf, product of dienst. Het vertelt in een enkel beeld wie je bent en waar je voor staat; het summum van beeldtaal, althans bij Green Creatives. Wij houden van logo’s, omdat ze ons uitdagen je te leren kennen, te bevragen en te doorgronden. En dan te verrassen met het ontwerp van jouw nieuwe logo.

Wij garanderen:

 • Een ontwerpproces gebouwd rondom uw input, feedback en tevredenheid
 • Altijd een uniek ontwerp
 • Strak en herkenbaar design
 • Goede schaalbaarheid

Huisstijl ontwerp

Een goed gecomponeerde huisstijl is een lust voor het oog. Oke, dat klinkt misschien wat zweverig. Hoogdravend misschien zelfs wel, het gaat tenslotte ‘maar’ om een huisstijl ontwerp. Maar wanneer u uw logo uitgewerkt ziet, van briefpapier tot autobelettering, dan zult ook u precies weten wat we bedoelen.

Onze huisstijlen zijn:

 • Doeltreffend en opvallend
 • Professioneel ontworpen
 • Betaalbaar

Website ontwerp

Of je nu gevestigd bent in een pand aan een gracht in Amsterdam of op een zolderkamer driehoog achter: jouw webontwerp (en webbouw) bepaalt steeds meer hoe de buitenwereld je percipieert. Betrouwbaar? Innovatief? Duurzaam? Jouw website laat zien wie je werkelijk bent.

Green Creatives is gespecialiseerd in:

 • Responsive webdesign: websites geschikt voor alle devices
 • Zoekmachinevriendelijke websites: makkelijk vindbaar voor oa. Google.
 • Website met Content Management Systeem (CMS): met een beheermodule zelf eenvoudig aanpassingen doen.
 • Webshop design en ontwikkeling: uw eigen professionele webshop, strak ontworpen en perfect werkend.

E-commerce

Green Creatives is qua webwinkel of webshop een one-stop-shop: design, functioneel ontwerp, uitvoering en hosting; voor wie dat wil, regelen we alles. Let op: design is juist bij een webwinkel van groots belang. Heeft jij ooit iets online gekocht van een partij die niet 100% goed oogde of aanvoelde? Precies! De basis voor jouw e-commerce activiteiten moet altijd in orde zijn.

Wij hebben specialisten in:

 • Implementatie van o.a. WooCommerce: betalingen via iDEAL, PayPal en creditcard
 • Design: voor een transparante en vertrouwenwekkende webshop
 • Database ontwikkeling: informatie is van onschatbare waarde tegenwoordig
 • Diverse platformen, passend bij de omvang van de webwinkel

Zoekmachine Optimalisatie SEO

We horen je al denken, “zoekmachine optimalisatie, daar is die term weer, er is geen ontkomen aan.” Dat klopt, er is inderdaad geen ontkomen aan, tenminste als jij je bedrijf serieus neemt en we weten zeker dat je dat doet. Je hebt geld uitgegeven om een mooie, goed functionerende website te laten maken. Die oh zo belangrijke website die fungeert als jouw online visitekaartje. Maar dan moeten er wel mensen langskomen om dat visitekaartje aan te geven.

Domeinregistratie en hosting

Als het op jouw website en webshop aankomt wil je zekerheden. De site moet het gewoon het hele jaar door doen. E-commerce=24 uur per dag bereikbaar zijn! Je wilt iemand kunnen bellen als er iets misgaat. Je wilt dat jouw klanten beschermd zijn tegen bijvoorbeeld kwaadwillenden. Daarom breng je jouw domeinregistratie en hosting via Green Creatives onder.

 • 99,99% up-time
 • Hoge kwaliteit hardware
 • Veilig en betrouwbaar in gebruik
 • Standaard firewall en virusscanner

Wat doet een communicatiebureau

Een communicatiebureau is een organisatie die zich richt op het ontwikkelen en uitvoeren van communicatiestrategieën voor andere bedrijven of organisaties. Het doel van een communicatiebureau is om de boodschap van de cliënt te verspreiden en de reputatie te versterken. Dit kan gedaan worden door middel van verschillende communicatiekanalen zoals reclame, pr, content marketing, social media, events, en interne communicatie.

Een communicatiebureau bestaat vaak uit verschillende afdelingen zoals account management, creatie, media, en digital. Account management is verantwoordelijk voor de contacten met de cliënten en het beheer van de opdrachten. Creatie is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van creatieve campagnes en concepten. Media is verantwoordelijk voor de planning en aankoop van media. Digital is verantwoordelijk voor de digital marketing activiteiten van de cliënten.

De meeste communicatiebureaus werken op basis van een opdrachtgever-opdrachtnemer relatie, waarbij zij op basis van een opdracht of contract werken voor een bepaalde periode. Sommige communicatiebureaus werken ook op retainerbasis, wat betekent dat zij een vast bedrag per maand ontvangen voor hun diensten.

In kort, een communicatiebureau is een organisatie die zich richt op het ontwikkelen en uitvoeren van communicatiestrategieën voor andere bedrijven of organisaties, die zorgt voor de reputatie versterken en boodschap verspreiden door middel van verschillende communicatiekanalen. Meer over wat een reclamebureau doet lees je hier.