Branding bureau in Amsterdam

Branding is het toverwoord als u uw onderneming op een consequente en effectieve manier op de markt wilt presenteren. Branding verschaft een identiteit. De identiteit waaraan u herkent zult worden als merk.

Een ander woord voor branding is corporate identity, oftewel uw bedrijfsidentiteit. Hoe meer en hoe vaker die identiteit uitgedragen wordt, hoe groter de herkenning en bekendheid onder uw (potentiële) klanten zal zijn. Het communiceren van uw brand zal ervoor zorgen dat uw bedrijf meer opvalt. Branding betekent ook dat u gezien wordt als een betrouwbare partij. We kennen allemaal de voorbeelden van bedrijven die hun corporate identity verankerd hebben in de belevingswereld van hele generaties en culturen. Deze verankering draagt bij aan het aankoopgedrag van mensen. Als dit lukt is branding geslaagd!

Wat komt er allemaal kijken bij een branding?

Branding is niet slechts uw logo of huisstijl. Alleen een mooie website is niet voldoende om uw doelen op het gebied van branding te bereiken. Het gaat om een compleet pakket; huisstijl, uitstraling, drukwerk, perceptie, marketing, zoekmachine optimalisatie enzovoort. We zijn oprecht nieuwsgierig naar hoe u denkt uw bedrijf bekend te maken onder potentiële klanten.

Wanneer Green Creatives branding bureau Amsterdam uw branding verzorgt, zullen we u bevragen tot we helder hebben wat ervoor nodig is uw bedrijf op de juiste wijze te presenteren aan de wereld. Hieruit ontstaat een plan van aanpak voor de complete branding van uw firma. Natuurlijk voeren we dit plan volledig voor u uit. In deze geldt, afspraak is afspraak. Maar dat geldt eigenlijk voor alles wat Green Creatives voor u mag bedenken en uitvoeren.

Waarom Green Creatives Kiezen?

Wij werken met hetzelfde enthousiasme aan jouw ondermening
als dat jij doet, en geven je advies en de service die je onderneming verdient.

 Altijd een professioneel ontwerp
 Deadlines worden gehaald gegarandeerd
 Creatief en enthousiast team
 Buitengewoon goede service
 Strategische hulp bij het opzetten van je reclamecampagne
 Snel en persoonlijk contact
 Doelgericht op resultatenMeer voorbeelden van ons merk werk