Branding

Uw branding bureau in amsterdam

Branding

Branding is het toverwoord als u uw onderneming op een consequente en effectieve manier op de markt wilt presenteren. Branding verschaft een identiteit. De identiteit waaraan u herkent zult worden als merk.

Een ander woord voor branding is corporate identity, oftewel uw bedrijfsidentiteit. Hoe meer en hoe vaker die identiteit uitgedragen wordt, hoe groter de herkenning en bekendheid onder uw (potentiële) klanten zal zijn. Het communiceren van uw brand zal ervoor zorgen dat uw bedrijf meer opvalt. Branding betekent ook dat u gezien wordt als een betrouwbare partij. We kennen allemaal de voorbeelden van bedrijven die hun corporate identity verankerd hebben in de belevingswereld van hele generaties en culturen. Deze verankering draagt bij aan het aankoopgedrag van mensen. Als dit lukt is branding geslaagd!

Voorbeelden van onze brandings

Wat komt er allemaal kijken bij een branding?

Branding is niet slechts uw logo of huisstijl. Alleen een mooie website is niet voldoende om uw doelen op het gebied van branding te bereiken. Het gaat om een compleet pakket; huisstijl, uitstraling, drukwerk, perceptie, marketing, zoekmachine optimalisatie enzovoort. We zijn oprecht nieuwsgierig naar hoe u denkt uw bedrijf bekend te maken onder potentiële klanten.

Wanneer Green Creatives uw branding verzorgt, zullen we u bevragen tot we helder hebben wat ervoor nodig is uw bedrijf op de juiste wijze te presenteren aan de wereld. Hieruit ontstaat een plan van aanpak voor de complete branding van uw firma. Natuurlijk voeren we dit plan volledig voor u uit. In deze geldt, afspraak is afspraak. Maar dat geldt eigenlijk voor alles wat Green Creatives voor u mag bedenken en uitvoeren.

Een greep uit ons portfolio

ico-ques

Heeft u een vraag?

We’d love hearing from you. Give us a call
and we can chat about your needs.

ico-quote

Offerte aanvragen

See for yourself how Green Creatives
can make your life easier.

ico-book

Gratis e-book ontvangen

Sign up for free today and discover what you need to know about advertising agencies

Start typing and press Enter to search