Jouw visie, onze expertise. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Logo ontwerp in Amsterdam

Logo ontwerp door Green Creatives in Amsterdam

Laat Green Creatives, het branding bureau in Amsterdam, je bedrijf onderscheiden met een uniek logo-ontwerp. Onze ervaren ontwerpers creëren een opvallend visueel symbool dat perfect aansluit bij jouw merkidentiteit.

Logo ontwerp rechtstreeks vanuit Amsterdam

Als ondernemer is het belangrijk om te investeren in een professioneel ontworpen logo. Een logo is immers het visitekaartje van je bedrijf en het is daarom belangrijk om hierin te investeren. Maar waarom kiezen ondernemers ervoor om een logo te laten ontwerpen door een professioneel designbureau? En waarom zou je kiezen voor ons als designers? In dit artikel geven we antwoord op deze vragen.

Waarom is een professioneel ontworpen logo belangrijk voor je bedrijf?

Een professioneel ontworpen logo is belangrijk voor je bedrijf omdat het de identiteit van je bedrijf weerspiegelt. Het geeft een bepaalde uitstraling en kan bijdragen aan het vertrouwen dat klanten in je bedrijf hebben. Een goed ontworpen logo is daarom een belangrijk onderdeel van je merkidentiteit en kan bijdragen aan het succes van je bedrijf.

Waarom kiezen ondernemers ervoor om een logo te laten ontwerpen door een professioneel designbureau?

Er zijn verschillende redenen waarom ondernemers ervoor kiezen om een logo te laten ontwerpen door een professioneel designbureau. Ten eerste hebben professionele designers de expertise en ervaring om een logo te ontwerpen dat aansluit bij de identiteit en het doel van je bedrijf. Ze kunnen hierbij rekening houden met verschillende factoren, zoals de doelgroep en de huisstijl van het bedrijf. Daarnaast kunnen professionele designers ook meer creatief en origineel zijn in het ontwerpproces, wat kan leiden tot een uniek en opvallend logo.

Waarom kiezen voor ons als designers?

Als professioneel designbureau hebben we de expertise en ervaring om professionele logo’s te ontwerpen die aansluiten bij de identiteit en het doel van je bedrijf. We hebben al vele succesvolle logo’s ontworpen voor onze cliënten en staan bekend om onze unieke en creatieve benadering van elk ontwerpproject. Daarnaast bieden we persoonlijke en professionele service aan al onze cliënten, zodat we samen kunnen werken aan het beste eindresultaat.

Ons designproces: stap voor stap naar het perfecte logo

Als professioneel designbureau volgen wij een beproefd proces om tot het perfecte logo te komen. Zo weet je zeker dat het eindresultaat voldoet aan jouw wensen en behoeften en aansluit bij de identiteit en het doel van je bedrijf. Het proces ziet er als volgt uit:

 1. Intake: Als eerste stap nemen we de tijd om je bedrijf en doelen goed te leren kennen. We houden hierbij rekening met verschillende factoren, zoals de doelgroep en de huisstijl van het bedrijf.

 2. Briefing schrijven: Op basis van de intake schrijven we een duidelijke briefing waarin we beschrijven wat we voor ogen hebben voor het ontwerp van het logo. Dit vormt de basis voor het verdere ontwerpproces.

 3. Uitwerken eerste idee: Op basis van de briefing werken we een eerste idee uit voor het logo. We houden hierbij rekening met de wensen en behoeften van de klant en proberen een uniek en opvallend ontwerp te creëren.

 4. Overleg welke richting we op gaan: Nadat we het eerste idee hebben uitgewerkt, overleggen we met de klant welke richting we op gaan met het ontwerp. Zo komen we samen tot een gedeeld doel en kunnen we het ontwerp verder verfijnen.

 5. Nieuwe designronde: Op basis van het overleg werken we een nieuwe ronde van het ontwerp uit. Dit kunnen meerdere rondes zijn, afhankelijk van de wensen van de klant.

 6. Presentatie logos: Wanneer we denken dat we een goed ontwerp hebben, presenteren we dit aan de klant. We laten verschillende opties zien en overleggen met de klant welke richting het meest geschikt is.

 7. Revisies: Indien gewenst maken we vervolgens aanpassingen. 

Lees hier over de kosten van een logo?

Waarom kiezen voor een designbureau t.o.v. een freelance designers?

 1. Ervaring: Een designbureau heeft meestal meer ervaring dan een freelance designer. Dit betekent dat ze al meerdere projecten hebben uitgevoerd en de nodige kennis en vaardigheden hebben opgebouwd om succesvolle designs te creëren.

 2. Deskundigheid: Een designbureau heeft meestal meerdere designers in dienst, wat betekent dat er altijd deskundigheid aanwezig is op verschillende gebieden. Dit maakt het makkelijker om een team samen te stellen dat aansluit bij de specifieke behoeften van een project.

 3. Professionele service: Een designbureau staat bekend om hun professionele service. Ze hebben meestal duidelijke afspraken met hun cliënten en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Daarnaast kun je bij een designbureau vaak rekenen op goede after-sales service.

 4. Creativiteit: Een designbureau kan vaak meer creativiteit aanbieden dan een freelance designer. Dit komt omdat ze meerdere designers in dienst hebben die samen kunnen werken aan een project en elkaar kunnen inspireren.

 5. Consistentie in ontwerp: Een designbureau kan ervoor zorgen dat het ontwerp consistent is over verschillende projecten en materialen. Dit is vooral belangrijk als je een sterk merk wilt uitstralen.

 6. Gemakkelijker te communiceren en samenwerken: Het is vaak gemakkelijker om te communiceren en samen te werken met een designbureau dan met

Waarom Green Creatives Kiezen?

Wij werken met hetzelfde enthousiasme aan uw onderneming
als dat u doet, en geven je advies en de service die je onderneming verdient.

 Altijd een professioneel ontwerp
 Deadlines worden gehaald gegarandeerd
 Creatief en enthousiast team
 Buitengewoon goede service
 Strategische hulp bij het opzetten van je reclamecampagne
 Snel en persoonlijk contact
 Doelgericht op resultaten

Elke klant heeft andere wensen en wij brengen die wensen tot leven.

Wij zorgen ervoor dat wat er in jouw hoofd zit op 'papier' komt, daarom zijn al onze projecten het resultaat van de wensen van onze klanten. Onze kunst is om naar jou te luisteren en dat om te zetten in een krachtig merk.