Jouw visie, onze expertise. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Huisstijl ontwerp Amsterdam

Creëer een Krachtige Huisstijl met Green Creatives Branding Bureau Amsterdam

Een consistente huisstijl is de basis van elk sterk merk. Green Creatives, het branding bureau in Amsterdam, ontwerpt een huisstijl die aansluit bij jouw bedrijfsidentiteit en je onderscheidt van de concurrentie.

Versterk de identiteit van je bedrijf met een consistente huisstijl ontwerp.

Wij zijn enthousiast over het creëren van een huisstijl!

Een merk is samengesteld uit diverse aspecten, waaronder het logo, de merkbeleving, de huisstijl, de website en de online marketingstrategie. Green Creatives weet als geen ander dat kwaliteit in de details schuilgaat. In subtiele verwijzingen, vormen die terugkomen of dat ene laagje spotlak op uw visitekaartje. Het ontwikkelen van een huisstijl is een feest voor een designer. Waarom? Het vormt een fantastische uitdaging om individuele producten te ontwerpen die een eenheid vormen – uw grafische imago -, maar ook afzonderlijk staan als een huis.

De basis van een fysieke huisstijl bestaat uit: briefpapier, enveloppen, with compliment cards, e-mailhandtekening en natuurlijk visitekaartjes. Maar een huisstijl kan nog veel meer bevatten. Een volledige huisstijl ontwikkeling omvat bijvoorbeeld ook gevelreclame, autobestickering, lichtbakken, relatiegeschenken, borden, banners enzovoort, enzovoort…

Onze designers staan te springen uw huisstijl te ontwikkelen. Ze weten dat een huisstijl veel meer is dan alleen een logo en een kleurenpalet, het is de identiteit van uw bedrijf. Het is de eerste indruk die men krijgt van uw bedrijf, en een goede huisstijl kan een enorm verschil maken. Een huisstijl zorgt voor herkenbaarheid, vertrouwen en professionele uitstraling. Onze designers zijn experts in het creëren van een huisstijl die past bij uw bedrijfsidentiteit en doelstellingen. Onze designers vinden het leuk om aan de slag te gaan met uw huisstijl en geven u graag advies. Meer weten over de kosten van een logo?

Uw grafisch imago / huisstijl ontwerp

Een huisstijl ontwerp is onderdeel van uw bedrijfsimago. We benadrukken met klem dat het meer is dan het uitsmeren van uw logo over bijvoorbeeld briefpapier, visitekaartjes en autobestickering. Uw huisstijl is uw grafische imago. Het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp bestaat uit meerdere factoren, met een logo ontwerp alleen bent u er niet. In uw bedrijfsimago spelen ook positionering, lettertype, papiersoort, -diktes, afwerking en meer een rol.

Brandbook, Huisstijlboek, huisstijlhandboek of huisstijlreglementenboek

Een van de belangrijkste aspecten van een huisstijl is dat deze consequent doorgevoerd wordt. En dat klinkt een stuk makkelijker dan het is. Er komt altijd een deadline, een externe kracht of een stagiair waardoor er ineens een afwijkende boodschap of verkeerd beeld de wereld in geslingerd wordt. Het moest in Arial, niet in Times New Roman!!! Wij leven met u mee.

En dat is, vinden wij, de doodsteek voor de visuele identiteit van uw merk.Alles waar u zuinig op bent moet u bewaken!

Alles waar u zuinig op bent moet u bewaken!

Van Green Creatives krijgt u bij uw huisstijl altijd een Huisstijlboek, Huisstijlhandboek en/of Brandbook bij oplevering. Daarin staan de do’s en don’ts van uw huisstijl. Zo worden bijvoorbeeld alle gebruikte kleuren weergegeven in de gangbare kleurcodes, van CMYK, PMS, RGB tot web kleuren. We benoemen ook de diverse fonts en de opmaak van uw visitekaartje wordt minutieus beschreven. Zodat u, ook als wij elkaar niet meer elke dag spreken, dezelfde uitstraling houdt. Een mooie huisstijl verdient het om bewaakt te worden.

We vinden (bijna) niets zo leuk als ontdekken wat uw merk uw merk maakt. Green Creatives ontwikkelt met plezier een merkidentiteit die aansluit bij het imago dat uw bedrijf wil uitdragen. Aan onze jarenlange ervaring zal het niet liggen.

Hieronder een aantal pagina’s uit een brandbook ter illustratie of lees meer op de brandbook pagina:

Elke klant heeft andere wensen en wij brengen die wensen tot leven.

Bij Green Creatives, luisteren we aandachtig naar jouw wensen en vertalen we die naar een krachtig merk. Onze projecten zijn altijd het resultaat van nauwe samenwerking met onze klanten, waarbij we er zorg voor dragen dat jouw visie tot leven komt op het scherm of op papier 🙂

Creatieve-inspiratie-voor-een-effectief-brandbook-ontwerp-bij-Green-Creatives

Wat is een brandbook?

Wat is een brandbook? Een brandbook, ofwel huisstijlreglementenboek, is een document dat alle richtlijnen bevat over de vormgeving van jouw bedrijf en de producten en

Read More »