Jouw visie, onze expertise. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Domein en hosting

Open deur: uw website of webshop moet altijd online zijn. Ieder bedrijf, groot of klein, zou kritisch moeten zijn naar haar hostingpartner. U doet er goed aan een snelle, hele snelle host te hebben. De hoge snelheid en stabiliteit draagt ook bij aan een hogere ranking op Google. En u wilt toch niet dat u straks een prachtige nieuwe website hebt, die slecht bereikbaar is, toch?

Wij nemen de registratie van uw webdomein en het regelen van de hosting van uw webapplicaties dan ook heel serieus. We werken uitsluitend met betrouwbare en solide partijen samen. Op basis van uw specifieke wensen en eisen kiezen we de partij die het beste bij u past.

Green Creatives fungeert als serviceprovider

Grote voordeel voor u als klant is dat u zakendoet met één partij. Wij rekenen geen extra kosten; we hanteren de prijzen die u zelf zou betalen als u rechtstreeks de webhosting afneemt bij de betreffende provider. Wilt u uw domein houden bij de partij die uw huidige/oude webapplicaties host? Geen probleem, regelen we voor u!

Onze internetpartners

Wij zijn aangesloten bij een aantal domein en hosting partners waar wij graag mee samenwerken. We stellen twee partners voor waar u zelf een pakket kunt uitkiezen. U kunt het kiezen ook aan ons overlaten. U bent de eigenaar van het domein, wij zijn louter de technisch beheerder.

Blue Host 

Misschien wel de beste kwaliteit voor een website.
Domeinnamen beginnen bij €2.75 en hosting pakketten beginnen
bij €4.62. Kosten zijn per maand.

Meer over Blue Host

Siteground Internet Partner

Chat, email en telefonisch support. Hosting partij die wereldwijd opereert. 
Hosting begint bij €3.99 per maand.

Meer over Siteground

Versio

Goede prijs kwaliteitsverhouding. Support gaat via email. Domeinnamen
beginnen bij €0,99 per jaar (voor het eerste jaar, daarna€10,99)
en hosting pakketten beginnen bij €5,99 per maand.