Huisstijl Ontwerp

Uw identiteit

huisstijl-ontwerp-green-creatives

Uw grafisch imago

Een huisstijl ontwerp is onderdeel van uw bedrijfsimago. We benadrukken met klem dat het meer is dan het uitsmeren van uw logo over bijvoorbeeld briefpapier, visitekaartjes en autobestickering. Uw huisstijl is uw grafische imago. Het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp bestaat uit meerdere factoren, met een logo ontwerp alleen bent u er niet. In uw bedrijfsimago spelen ook positionering, lettertype, papiersoort, -diktes, afwerking en meer een rol.

Huisstijl ontwerp
huisstijl_ontwerp_amsterdam_visitekaartje

Een huisstijl ontwerp maken
is een feestje!

Green Creatives weet als geen ander dat kwaliteit in de details schuilgaat.

In subtiele verwijzingen, vormen die terugkomen of dat ene laagje spotlak op uw visitekaartje. Het ontwikkelen van een huisstijl is een feest voor een designer. Waarom? Het vormt een fantastische uitdaging om individuele producten te ontwerpen die een eenheid vormen – uw grafische imago -, maar ook afzonderlijk staan als een huis.

De basis van een huisstijl bestaat uit: een logo, briefpapier, enveloppen, with compliment cards en natuurlijk visitekaartjes. Maar een huisstijl kan nog veel meer bevatten. Een volledige huisstijl ontwikkeling omvat bijvoorbeeld ook gevelreclame, autobestickering, lichtbakken, relatiegeschenken, borden, banners enzovoort, enzovoort…

Onze designers staan te springen uw huisstijl te ontwikkelen.
Vinden ze leuk!

Brandbook, Huisstijlboek,
huisstijlhandboek of
huisstijlreglementenboek

Een van de belangrijkste aspecten van een huisstijl is dat deze consequent doorgevoerd wordt. En dat klinkt een stuk makkelijker dan het is. Er komt altijd een deadline, een externe kracht of een stagiair waardoor er ineens een afwijkende boodschap of verkeerd beeld de wereld in geslingerd wordt. Het moest in Arial, niet in Times New Roman!!! Wij leven met u mee.

En dat is, vinden wij, de doodsteek voor de visuele identiteit van uw merk.

Green_Creatives_Brandbook_Final

Alles waar u zuinig op bent moet u bewaken!

Van Green Creatives krijgt u bij uw huisstijl altijd een Huisstijlboek, Huisstijlhandboek en/of Brandbook cadeau. Daarin staan de do’s en don’ts van uw huisstijl. Zo worden bijvoorbeeld alle gebruikte kleuren weergegeven in de gangbare kleurcodes, van CMYK, PMS, RGB tot web colour. We benoemen ook de diverse fonts en de opmaak van uw visitekaartje wordt minutieus beschreven. Zodat u, ook als wij elkaar niet meer elke dag spreken, dezelfde uitstraling houdt. Een mooie huisstijl verdient het om bewaakt te worden.

Voorbeelden van onze huisstijlen

ico-ques

Heeft u een vraag?

We’d love hearing from you. Give us a call
and we can chat about your needs.

ico-quote

Offerte aanvragen

See for yourself how Green Creatives
can make your life easier.

ico-book

Gratis e-book ontvangen

Sign up for free today and discover what you need to know about advertising agencies

Start typing and press Enter to search