Jouw visie, onze expertise. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

E-commerce bedrijf amsterdam

Ontwerp en bouw een
e-commerce website samen met Green Creatives

Laat Green Creatives je e-commerce helpen groeien door middel van het bouwen van een sterk en herkenbaar merk. Onze expertise en ervaring in merkontwikkeling zorgen voor meer bekendheid en vertrouwen bij je doelgroep.

Hoe u het ook wenst te noemen een optimaal webshop ontwerp is essentieel. Wij benaderen een webshop altijd als uw online etalage. Die moet dus met net zoveel aandacht ingericht worden als uw daadwerkelijke etalage. Mooie foto’s, een strak ontwerp, die uitnodigt tot bestellen. Daarnaast moet de webshop, en dan met name het ontwerp vertrouwen uitstralen. Het is nog niet voor iedereen vanzelfsprekend om zaken online aan te schaffen. Het betalingsproces moet vlekkeloos verlopen, producten moeten goed gevonden kunnen worden, juiste productomschrijving moet bij het juiste product staan, dit voorkomt miskopen en garandeert klanttevredenheid.   Voor vragen, kunt u altijd bij ons terecht.  

Uw webshop hoog in Google, voor onze SEO-specialisten vanzelfsprekend

Een webshop die makkelijk te beheren is en een ontwerp heeft waar uw concurrenten jaloers op zijn. Dan is het zaak dat uw webshop gevonden gaat worden door potentiële klanten, daar hebben we de zoekmachines voor nodig. Zoekmachine optimalisatie vormt ook bij de ontwikkeling van een webshop een heel belangrijke rol. Onze SEO-specialisten staan zonder uitzondering garant voor een zoekmachine geoptimaliseerde webshop. De combinatie webshop en de juiste SEO-technieken kan tot heel mooie resultaten leiden. De juiste cross- en up selling van producten maken uw webwinkel tot een succes. Als u ervan op aan kunt dat uw webshop altijd online is, besteedt u ook de hosting van het domein aan ons uit. Een webshop van Green Creatives; een ontwerp en omzet waar u blij van wordt!   Contact opnemen

Hoe bereiken we gebruiksvriendelijkheid?

We gebruiken een krachtige, veilige en zeer gebruiksvriendelijke plugin. Door deze plugin kunt u zelf uw webshop beheren en up to date houden; webshop onderhoud was nog nooit zo makkelijk.

Een goede webshop start bij het uitstralen en creëren van vertrouwen?

Garanties van Green Creatives aangaande de webshop die we voor u kunnen realiseren:
 Laagdrempelig 
 Verbluffend ontwerp 
 Gebruiksvriendelijk 
 Stimulerend tot aankoop 
 Veilige en bekende betaalprocessen (iDEAL, PayPal, credit cards) 
 Hogere conversie 
 Kundig advies aangaande ontwikkeling en usability

Kinki Kappers

Hizi Hair

Bloomon

Vry van Fintessa

Alice George

Loptimize

Elke klant heeft andere wensen en wij brengen die wensen tot leven.

Bij Green Creatives, luisteren we aandachtig naar jouw wensen en vertalen we die naar een krachtig merk. Onze projecten zijn altijd het resultaat van nauwe samenwerking met onze klanten, waarbij we er zorg voor dragen dat jouw visie tot leven komt op het scherm.