Logo ontwerp

Logo ontwerp. Simpel toch?

Logo ontwerp. Simpel toch?

Mogen we even eerlijk zijn? Een logo is eigenlijk een heel simpel ding. En ja, dan weten we dat het klinkt alsof we onszelf onder de vleugels schieten. Een logo is niet uw merk. Ook vormt het niet uw identiteit, niet van uzelf, uw product of uw bedrijf. Uw logo is slechts de associatie met die zaken. En dat in de allersimpelste (beeld)vorm die wij kunnen bedenken. Zodat deze altijd en overal gebruikt kan worden. En direct, hoe subtiel het ook ingezet wordt, de associatie met uw merk oproept.

green-creatives-logo-design-5-principes
green-creatives-logo-ontwerp-amsterdam-a

Voor vragen, kunt u altijd bij ons terecht.

need-a-logo-for-your-company

Is het echt zo simpel?

Dan komen we nu graag even terug op dat woordje simpel. Dat zegt namelijk meer over het resultaat dan over het proces van een logo ontwerp. Less is more, maar in dit geval dan vooral more work. Maar dat is wel waar we voor gaan samen, door middel van een afgebakend en strak proces. Logo ontwerp begint bij ons met een brainstorm; het roepen van keywords, het opdreunen van de bedrijfsfilosofie. En uit die brij van emoties en woorden, van waarden en beelden, creëren wij uw logo. Alsof het er altijd al was. Zo simpel.

Waarom Green Creatives Kiezen?

Wij werken met hetzelfde enthousiasme aan uw onderneming
als dat u doet, en geven je advies en de service die je onderneming verdient.

 Altijd een professioneel ontwerp
 Deadlines worden gehaald gegarandeerd
 Creatief en enthousiast team
 Buitengewoon goede service
 Strategische hulp bij het opzetten van je reclamecampagne
 Snel en persoonlijk contact
 Doelgericht op resultaten

Onze branding diensten

Merkstrategie

Creativiteit moet gestuurd worden. Door een duidelijk doel en een effectieve weg daar naartoe. Daarom blinkt Green Creatives uit in strategie.
Hierom is een strategie noodzakelijk…

Website

Er is geen sneller medium dan het web. De wereld ligt aan uw voeten, maar een potentiële klant kan ook met een klik weer weg zijn. Professioneel webdesign maakt het verschil. Laat ons uw merk vormgeven.
Bekijk waarom webontwerp loont

Branding

Reclamebureau Amsterdam Green Creatives maakt merken die opvallen. Logo’s, ontwerpen en campagnes waar het oog van uw toekomstige klanten op valt en bij blijft hangen. Zodat u uitgebreid de kans krijgt uw verhaal te vertellen. Show me what branding can do

SEO

Een toppositie in de Google zoekresultaten – en zo acquireren – is voor ieder bedrijf haalbaar. Ja, dat is nogal een claim. En ja, onze SEO-ers maken dat waar. 1 controlevraag: hoe bent u bij ons terechtgekomen?
Lees wat SEO voor u kan doen

Huisstijl

De beeldtaal van uw merk stopt niet bij een logo. Het spreekt ook via uw briefpapier, uw enveloppen en uw with-compliments-cards. Letterlijk uw – complete – huisstijl dus.
Bekijk wat een huisstijl kan doen

Car Wraps

Opvallende en effectieve reclame ontwerp nodig voor al uw bedrijfsvoertuigen? Laat door ons uw voertuig bestickering ontwerpen door ons, en door onze partner bestickeren, beletteren, wrappen, stylen of blinderen.

green-creatives-logo-avatar

KLAAR OM ER ECHT WERK VAN TE MAKEN?

Green Creatives maakt waar waarvan u altijd al droomde.

TRUSTED BY SOME OF THE WORLD’S SMARTEST COMPANIES

hoe-kies-ik-het-juiste-reclamebureau.-green-creatives

Start typing and press Enter to search