Webshop ontwerp

Je webshop is de online etalage van je diensten en producten. Via deze online etalage zorg je ervoor dat internetbezoekers jouw producten en/of diensten bestellen. Voor veel internetbezoekers is het doen van een online aankoop nog niet vanzelfsprekend. Angst voor oplichting, het doen van een miskoop, betaling van verzendkosten en het uitblijven van garantie maakt veel mensen huiverig om op het internet tot betaling over te gaan.  De bezoeker moet snel en eenvoudig kunnen vinden wat hij zoekt. Een goede webshop start bij het uitstralen en creëren van vertrouwen.

Proces

Om de drempel voor bezoekers zo laag mogelijk te maken, ontwerpt Green Creatives webshops die er verbluffend uitzien en zeer gebruiksvriendelijk zijn in navigatie. Wij creëren voor jouw bezoekers de optimale online customer journey. Zo is het voor de bezoeker aantrekkelijk én eenvoudig om een product te vinden dat de hebberigheid aanwakkert. Om vervolgens te zorgen dat de potentiële klant daadwerkelijk tot betaling overgaat, is een eenvoudig en laagdrempelig aankoopproces essentieel. Probleemloos en zonder zorgen moet de daadwerkelijke koop plaatsvinden. Het inzetten van betalingssystemen (iDeal, PayPal, Creditcard) die bezoekers kennen  en vertrouwen verhoogt de conversie van je webshop.

Green Creatives kent de ingrediënten voor een verbluffende webshop die internetbezoekers vertrouwen geeft en optimaal overtuigt van jouw producten en diensten. Wij ontwerpen, ontwikkelen en implementeren voor jouw een professionele, gebruiksvriendelijke webshop met een oogverblindend design. Onze webdesigners creëren voor jouw een webshop die naadloos aansluit op jouw producten en diensten en dé optimale online shop beleving biedt voor je doelgroep. Wij geven kundig advies op het gebied van webdesign, webdevelopment en usability. Deze aspecten zijn allemaal even belangrijk bij het ontwikkelen van je webwinkel met een omzet waar je vrolijk van wordt.

webwinkel-ontwerp

Gebruiksvriendelijkheid

Green Creatives maakt gebruik van een krachtig, veilig en zeer gebruiksvriendelijke plugin, waarbij het mogelijk is om je eigen webshop op een gebruiksvriendelijke wijze te beheren en up to date te houden. Onder andere door automatische facturatie, uitgebreide verkoopstatistieken en het eenvoudig aanmaken en beheren van producten en productgroepen. Dit scheelt je een hoop tijd. Wij zorgen ervoor dat je webshop de juiste opbouw heeft, een verbluffend design, de nieuwste functionaliteiten bezit en uiteraard responsive is.

Jouw webshop hoog in Google

Naast het ontwikkelen van een verbluffende webshop is het natuurlijk belangrijk om gevonden te worden door internetbezoekers. Green Creatives is specialist op het gebied van SEO technieken. Wij maken een zoekmachine geoptimaliseerde en gebruiksvriendelijke webshop. De combinatie van een krachtige, gebruiksvriendelijke WooCommerce webshop en de juiste SEO technieken kan tot hele mooie vindbaarheidsresultaten leiden. De juiste cross- en up selling van je producten maken je webwinkel tot een ultiem verkoopkanaal.

bloomon-webdesign

Bloomon

branding / logo ontwerp / website

De uitdaging was een aantrekkelijk design neer te zetten die op alle platforms werkt, tablet, desktop en mobile. Het design is natuurlijk gericht met een bepaalde doelgroep in gedachten Branding Bloomon: logo, huisstijl, website ontwerp webshop.

planck website

Planck

branding / huisstijlbelettering / webshop

De uitdaging: was een complete branding te ontwerpen met een simpel logo, pakkende huisstijl, strakke laagdrempelige website en knallende gevelreclame. De website is gemaakt zodat deze goed gevonden wordt in de zoekmachines op zoekwoorden op basis van de door ons uitgevoerde zoekwoord analyse. Een niet al te hoogdrempelig of te luxe uitstraling heeft, het gaat immers om kwaliteitsvloeren tegen budget prijzen.

achtzaam

Achtzaam

webshop

1 op de 5 ouderen in Nederland is eenzaam. Stichting Achtzaam wil er alles aan doen om dit aantal drastisch terug te dringen. Oprechte aandacht staat centraal. Een luisterend oor, regelmatig persoonlijk contact en iemand die u echt op weg kan helpen. Ofwel: Achtzaamheid.

tuurlijk-schatje

Tuurlijk Schatje

webwinkel

Hét boek voor de aanstaande vader is nu overal verkrijgen. Van Bol.com tot de Bijenkorf van de lokale Bruna tot de AKO op het station en de betere boekhandel maar nu ook direct bij de auteur Jasper Rombout op tuurlijkschatje.nl


captcha

Vul de bovengenoemde anti spam code in

 • Green Creatives has been a real pleasure. They are a dedicated and creatives designer with inventive ideas from concept to final output. I can highly recommend working with them.

  Eline Leusink
  Eline LeusinkISS Facitlity Services
 • “My experience with Green Creatives” in creating my website, logo, graphic images and in determining the overall “style” of my company was one of high quality, dependability and great service! Green Creatives has built a powerful network and clear list of services directed at making your project a success…and that is exactly what he has done with mine; www.123abetterme.nl. I highly recommend Green Creatives and will be most certainly hiring Green Creatives again for future projects!”

  Kristopher Michael Butler
  Kristopher Michael Butler123 A Better Me
 • “Green Creatives is a perfect webdesig office and creative mind who worked closely with our company as well as other service providers. The creative team where Alex managed all the input resulted into www.gcgroupbv.com which generates succesfull leads continiously and positive feedback.”

  Chris van den Berg
  Chris van den BergG&C Group BV

KLAAR OM AAN JOUW VOLGENDE PROJECT TE BEGINNEN?

Zin om samen met ons je design- en ontwikkelbehoefte aan te gaan.

KLAAR OM AAN JOUW VOLGENDE PROJECT TE BEGINNEN?

Zin om samen met ons je design- en ontwikkelbehoefte aan te gaan.

green-creatives-website-ontwerp
green-creatives-onderhoud
green-creatives-domein-en-hosting