Domein en hosting

Webdomein registratie – Hosting

Domein en hosting

Open deur: uw website of webshop moet altijd online zijn. Ieder bedrijf, groot of klein, zou kritisch moeten zijn naar haar hostingpartner. U doet er goed aan een snelle, hele snelle host te hebben. De hoge snelheid en stabiliteit draagt ook bij aan een hogere ranking op Google. En u wilt toch niet dat u straks een prachtige nieuwe website hebt, die slecht bereikbaar is, toch?

Wij nemen de registratie van uw webdomein en het regelen van de hosting van uw webapplicaties dan ook heel serieus. We werken uitsluitend met betrouwbare en solide partijen samen. Op basis van uw specifieke wensen en eisen kiezen we de partij die het beste bij u past.

Onze internetpartners

Wij zijn aangesloten bij een aantal domein en hosting partners waar wij graag mee samenwerken. We stellen twee partners voor waar u zelf een pakket kunt uitkiezen. U kunt het kiezen ook aan ons overlaten. U bent de eigenaar van het domein, wij zijn louter de technisch beheerder.

diensten-en-producten_651

Byte Internet Partner

Misschien wel de beste kwaliteit voor een website. Support gaat telefonisch. Byte lost eventuele problemen snel op. Domeinnamen beginnen bij €19,95 en hosting pakketten beginnen bij €71,50. Kosten zijn op jaarbasis.

Meer over Byte

media-temple

Media Temple Internet Partner

Erg tevreden met de het support die Media Temple levert via chat, email en telefonisch support. Snelle hostingpartij en 99.9% uptime. Wordpress hosting begint bij $29 per maand.

Meer over Media Temple

siteground

Siteground Internet Partner

Chat, email en telefonisch support. Hosting partij die wereldwijd opereert. Hosting begint bij €3.95 per maand.

Meer over Siteground

versio

Versio Internet Partner

Goede prijs kwaliteitsverhouding. Support gaat via email. Domeinnamen beginnen bij €3,99 en hosting pakketten beginnen bij €29.95. Kosten zijn op jaarbasis.

Meer over Versio

Green Creatives fungeert als serviceprovider

Grote voordeel voor u als klant is dat u zakendoet met één partij. Wij rekenen geen extra kosten; we hanteren de prijzen die u zelf zou betalen als u rechtstreeks de webhosting afneemt bij de betreffende provider. Wilt u uw domein houden bij de partij die uw huidige/oude webapplicaties host? Geen probleem, regelen we voor u!

Waarom Green Creatives Kiezen?

Wij beloven als u domein en hosting aan ons overlaat:

  • 99,99% up-time
  • Hoge kwaliteit hardware
  • Veilig en betrouwbaar gebruik
  • Standaard firewall en virusscanner

green-creatives-logo-avatar
KLAAR OM ER ECHT WERK VAN TE MAKEN?
Green Creatives maakt waar waarvan u altijd al droomde.
TRUSTED BY SOME OF THE WORLD’S SMARTEST COMPANIES
hoe-kies-ik-het-juiste-reclamebureau.-green-creatives

Start typing and press Enter to search