Domein en hosting

Webdomein registratie – Hosting

Domein en hosting

Open deur: uw website of webshop moet altijd online zijn. Ieder bedrijf, groot of klein, zou kritisch moeten zijn naar haar hostingpartner. U doet er goed aan een snelle, hele snelle host te hebben. De hoge snelheid en stabiliteit draagt ook bij aan een hogere ranking op Google. En u wilt toch niet dat u straks een prachtige nieuwe website hebt, die slecht bereikbaar is, toch?

Wij nemen de registratie van uw webdomein en het regelen van de hosting van uw webapplicaties dan ook heel serieus. We werken uitsluitend met betrouwbare en solide partijen samen. Op basis van uw specifieke wensen en eisen kiezen we de partij die het beste bij u past.

Green Creatives fungeert als serviceprovider

Grote voordeel voor u als klant is dat u zakendoet met één partij. Wij rekenen geen extra kosten; we hanteren de prijzen die u zelf zou betalen als u rechtstreeks de webhosting afneemt bij de betreffende provider. Wilt u uw domein houden bij de partij die uw huidige/oude webapplicaties host? Geen probleem, regelen we voor u!

Onze internetpartners

Wij zijn aangesloten bij een aantal domein en hosting partners waar wij graag mee samenwerken. We stellen twee partners voor waar u zelf een pakket kunt uitkiezen. U kunt het kiezen ook aan ons overlaten. U bent de eigenaar van het domein, wij zijn louter de technisch beheerder.

Blue Host Internet Partner

Misschien wel de beste kwaliteit voor een website. Domeinnamen beginnen bij €2.75 en hosting pakketten beginnen bij €4.62. Kosten zijn per maand.

Meer over Blue Host

Siteground Internet Partner

Chat, email en telefonisch support. Hosting partij die wereldwijd opereert. Hosting begint bij €3.99 per maand.

Meer over Siteground

Versio Internet Partner

Goede prijs kwaliteitsverhouding. Support gaat via email. Domeinnamen beginnen bij €0,99 per jaar (voor het eerste jaar, daarna€10,99) en hosting pakketten beginnen bij €5,99 per maand.

Meer over Versio

Onze branding diensten

Merkstrategie

Creativiteit moet gestuurd worden. Door een duidelijk doel en een effectieve weg daar naartoe. Daarom blinkt Green Creatives uit in strategie.
Hierom is een strategie noodzakelijk…

Branding

Reclamebureau Amsterdam Green Creatives maakt merken die opvallen. Logo’s, ontwerpen en campagnes waar het oog van uw toekomstige klanten op valt en bij blijft hangen. Zodat u uitgebreid de kans krijgt uw verhaal te vertellen. Show me what branding can do

Logo

Het bedrijfslogo of productlogo is het krachtigste beeldmerk in het arsenaal. De puurste vorm van uw merk. Dat beeld bestaat al, wij moeten het alleen nog vormgeven. U herkent het meteen.
Bekijk het effect van logo ontwerp

Huisstijl

De beeldtaal van uw merk stopt niet bij een logo. Het spreekt ook via uw briefpapier, uw enveloppen en uw with-compliments-cards. Letterlijk uw – complete – huisstijl dus.
Bekijk wat een huisstijl kan doen

Website

Er is geen sneller medium dan het web. De wereld ligt aan uw voeten, maar een potentiële klant kan ook met een klik weer weg zijn. Professioneel webdesign maakt het verschil. Laat ons uw merk vormgeven.
Bekijk waarom webontwerp loont

SEO

Een toppositie in de Google zoekresultaten – en zo acquireren – is voor ieder bedrijf haalbaar. Ja, dat is nogal een claim. En ja, onze SEO-ers maken dat waar. 1 controlevraag: hoe bent u bij ons terechtgekomen?
Lees wat SEO voor u kan doen

green-creatives-logo-avatar

KLAAR OM ER ECHT WERK VAN TE MAKEN?

Green Creatives maakt waar waarvan u altijd al droomde.

TRUSTED BY SOME OF THE WORLD’S SMARTEST COMPANIES

hoe-kies-ik-het-juiste-reclamebureau.-green-creatives

Start typing and press Enter to search