Website onderhoud te Amsterdam

Gun uzelf wat rust

Geen zorgen meer over de onderhoud van uw website

Dat klinkt goed, niet? De ontwikkelaars van WordPress lijken non stop te werken aan de ontwikkeling van de applicatie. De nieuwe plugins en updates vliegen ons soms om de oren. Daar wilt u toch helemaal niet mee bezig zijn? U wilt u concentreren op uw core business zonder zorgen om de onderhoud van uw website.

Maar structureel onderhoud, kleine en grote updates, nieuwe functionaliteiten van de WordPress omgeving zijn nu eenmaal ook heel belangrijk. Zeker wanneer u wilt dat uw website bij en veilig blijft. Denk hierbij aan het draaien van back-ups, het onderzoeken en eventueel doorvoeren van updates en beveiliging.

Ook voor WordPress websites die
wij niet ontwikkeld hebben…

Gun uzelf wat rust en laat de onderhoud van uw website aan Green Creatives over.

Green Creatives doet graag de onderhoud
van uw website voor u!

Green Creatives maakt zich graag namens u druk om het onderhoud uw website. We nemen het volledige onderhoud helemaal uit handen. Uw WordPress installaties zullen altijd up-to-date zijn en de veiligheid gegarandeerd.

  • Structureel bijgewerkt
  • Optimale prestaties
  • Altijd de nieuwste functionaliteiten
  • Keer op keer gebruiksvriendelijker

Voorbeelden van onze websites

over green creatives
Green Creatives opereert vanuit hartje Amsterdam. Wij houden ons bezig met logo ontwerp, huisstijl ontwerp, website ontwerp, webshop ontwerp en alles daar tussenin. Wij zijn van alle marketen thuis en samen met ons diverse en zeer ervaren team geven wij vorm aan producten waar uw toekomstige klanten niet omheen kunnen.
hoe-kies-ik-het-juiste-reclamebureau.-green-creatives

Start typing and press Enter to search