Viral Video Tuesday

Viral Video Tuesday

Is het mogelijk om als bedrijf binnen korte tijd miljoenen mensen te bereiken? Geen gigantische marketingcampagnes maar gewone mensen die vrijwillig de marketing voor jouw bedrijf doen? Onmogelijk. Of toch? Door de mogelijkheden van het hedendaagse internet in te zetten kan je ervoor zorgen dat je binnen no-time wereldberoemd bent met een goed doordachte viral video. Recentelijk nog was het First Kiss filmpje binnen enkele dagen goed voor gigantische mediahype. De teller staat momenteel op 78.439.231 views. En dan te bedenken dat het filmpje op 10 maart 2014 online ging. Uiteindelijk bleek het een marketingstunt van Wren Studio, een kledingmerk uit Los Angeles. De afgelopen jaren nemen viral videos een steeds belangrijkere plaats in de marketing machine van veel grote bedrijven in. Wij hebben hieronder een aantal inspirerende viral videos op een rijtje gezet.

FIRST KISS

Meer dan 75.000.000 views
2014 is nog maar net begonnen maar er kan nu al geconcludeerd worden dat de FIRST KISS video van Wren Studio een hoogtepunt is. Het filmpje is binnen een maand meer dan 75 miljoen keer bekeken, behandeld in DWDD en honderden keren gedeeld op Facebook. Een prima resultaat voor een onbekend kledingmerk uit Los Angeles!

Google Maps: Pokémon Challenge

Meer dan 14.000.000 views
Traditiegetrouw lanceerde  Google op 1 april lanceerde een ultieme wedstrijd voor een nieuwe functie: Pokémon Master. Het spelletje, dat aan het begin van deze eeuw ontzettend populair was, bestond uit het verzamelen van 150 beesten die over de hele wereld op Google Maps ‘gevangen’ moesten worden. Diegene die ze alle 150 wist te vangen werd uitgenodigd voor een sollicitatie gesprek bij Google Maps.  Het filmpje werd in 2 weken meer dan 14.000 bekeken.

Vodafone Firsts

In 5 dagen meer dan 1 miljoen views
De jolige oma’s An & Ria staan centraal in de Vodafone Firsts campagne. In deze video gaat An voor het eerst in de achtbaan. Binnen enkele dagen werden An & Ria uitgenodigd bij DWDD en gaan hun filmpjes de hele wereld over. Wij kunnen een brede grijs niet onderdrukken als we de filmpjes bekijken!

Photoshop parodie

Een parodie op je commercial is niet iets waar iedereen op zit te wachten. Maar of deze Photoshop nou slecht of goed voor het imago is, hij speelt wel leuk in op het huidige Photoshop werk dat met modellen gebeurt.

green-creatives-logo-avatar

KLAAR OM ER ECHT WERK VAN TE MAKEN?

Green Creatives maakt waar waarvan u altijd al droomde.

TRUSTED BY SOME OF THE WORLD’S SMARTEST COMPANIES

hoe-kies-ik-het-juiste-reclamebureau.-green-creatives

Start typing and press Enter to search

green creatives explanimation