< Terug naar blog

De 10 creatiefste visitekaartjes

Auteur foto

In dit artikel

Editor's Picks

Jouw visie, onze expertise. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

De 10 creatiefste visitekaartjes

We leven in een digitaal tijdperk. Het overgrote deel van communicatie gaat inmiddels via de smartphone, tablet of laptop. Ondanks deze digitalisering nemen visitekaartjes nog steeds een belangrijke plek in onze bedrijfsvoering in en is het nog altijd een veel gebruikte vorm van contact uitwisseling. En alhoewel een creatief visitekaartje nog geen garantie voor succes is helpt het wel degelijk. Hieronder een aantal inspirerende designs die je aan het nadenken kunnen zetten over je eigen visitekaartje.

Maar één kans voor de eerste indruk
Netwerkborrels, beurzen of zakelijke bijeenkomsten zijn uitgelezen kansen om visitekaartjes uit te delen en te ontvangen. Maar ook het gesprek in de supermarkt, op verjaardagen en die ontmoeting in een barretje zijn momenten waarop je nieuwe zakenrelaties kunt ontmoeten. Het is daarom belangrijk om altijd visitekaartjes bij je te hebben. Na de kennismaking is het visitekaartje de tool die ervoor zorgt dat je niet wordt vergeten. Visitekaartjes zijn daardoor een direct verlengstuk van de eerste kennismaking van mensen met jou en jouw bedrijf. Zorg voor een herkenbare en professionele uitstraling die past in het grotere geheel. Je hebt tenslotte maar één kans voor een goede eerste indruk.

Tastbaars
Daarnaast zijn visitekaartjes tastbaar. Heb je de avond ervoor een visitekaartje gekregen? Hoogstwaarschijnlijk vind je die dan terug ergens in je jas of broekzak. Bij het uitwisselen van een nummer of andere contactgegevens wordt je toch sneller vergeten en verdwijn je in de grote digitale brei.

 • Zorg dat je visitekaartje professionaliteit uitstraalt
  Professioneel, duidelijk design, hoge resolutie print en de juiste papierdikte.
 • Het het kort en bondig; less is more
  Zorg dat er alleen primaire informatie opstaat, teveel informatie leidt af.
 • Val op!
  Het is zonde als jouw visitekaartje gelijk op de grote hoop beland. Zorg daarom voor een opvallend design dat de aandacht trekt.
 • Ligt je kerntaak toe
  Vermeld één sterke reden waarom  mensen voor jou en jouw bedrijf moeten kiezen.
 • Neem ze mee
  Een flauwe reden, maar niet minder belangrijk. Zorg dat je altijd visitekaartjes bij je hebt, een potentiële nieuwe klant kan je namelijk overal tegenkomen.

Welke visitekaartjes zijn jouw favoriet? Zelf een creatief visitekaartje? Deel het met ons!

Bekijk dan snel ons portfolio of neem contact op met onze online specialisten.Bekijk ons portfolio

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen? Vraag vrijblijvend
een offerte aan of stuur ons een whatsapp op +31641033796

Andere gerelateerde artikelen