< Terug naar blog

De baas over je eigen webshop!?

Green Creatives Blog

De baas over je eigen webshop!?

Websites spelen tegenwoordig een hoofdrol in de bedrijfsvoering van organisaties. Het is het visitekaartje van een organisatie en daarmee vaak het eerste aanknopingspunt voor zowel klanten als voor mensen die mogelijk geïnteresseerd zijn in een organisatie. Daarbij is jouw webshop de ‘online etalage’ van je producten en services. Hoe geweldig zou het zijn als je je eigen website en webshop eenvoudig kan beheren en aanpassen? Dat kan dus, met een webshop in WordPress!

Hoe, Wat, Waar, Wanneer?

Je eigen webshop bouwen, daar komt een heleboel bij kijken. Denk hierbij aan de bouw van de webshop, welke informatie laat je wel en wat laat je niet aan je doelgroep zien, welk design en last but not least hoe zorg je voor een verbluffende online customer journey. De bezoeker moet snel en eenvoudig kunnen vinden wat hij zoekt. Probleemloos en zonder zorgen moet de daadwerkelijke koop plaatsvinden. Vertrouwen is daarbij cruciaal! De bezoeker moet direct het gevoel krijgen dat hij/zij met een betrouwbare webshop te maken heeft. Wat ziet de bezoeker als hij/zij op jouw webshop komt? Het design moet passen bij de doelgroep en verbluffend zijn. Om niet te vergeten moet ook de huisstijl herkenbaar zijn binnen jouw webshop. En hoe zit het met alle techniek achter de website, hoe snel is de site, welke functionaliteiten zijn er en is de website gemakkelijke te onderhouden? En aan welke wettelijk eisen moet jouw webshop eigenlijk voldoen?

Zoveel aspecten waar velen zich niet mee bezig willen houden als ze een webshop willen laten bouwen. En terecht! Hoe geweldig zou het zijn als je je eigen website en webshop eenvoudig kan beheren en aanpassen? Dat kan dus, met een webshop in WordPress!

Geen ingewikkelde HTML Codes?

Wat ooit begonnen is als blogplatform is intussen uitgegroeid tot de meest populaire en gebruiksvriendelijke software voor het  bouwen van websites en webshops, WordPress. WordPress is een krachtig, veilig (mits op een juiste manier gebruikt en beveiligt) en zeer gebruiksvriendelijke software. Met WordPress is het mogelijk om voor jou, zowel als beginner als ervaren gebruiker, je eigen website en webshop te onderhouden. WordPress is dan ook niet voor niets het meest gebruikte open source CMS in de wereld, bijna 1 op de 5 websites ter wereld maakt gebruik van WordPress. Honderden programmeurs wereldwijd werken continue aan de verbetering van WordPress zodat het meegaat met de razendsnelle online ontwikkelingen (8 updates per jaar). Met WordPress is het mogelijk om je eigen website en/of webshop op een gebruiksvriendelijke wijze te beheren en up to date te houden. Gewoon met tekst! Zo blijf je de baas over je eigen website. Wil je ervoor zorgen dat jouw webshop continue de nieuwste functionaliteiten bezit, besteed het onderhoud uit!

WordPress is gek op SEO

WordPress is gek op zoekmachineoptimalisatie (SEO). De technologie achter WordPress is afgesteld op zoekmachine optimalisatie, waardoor zeer effectieve internetmarketing mogelijk is. Zo trek je de juiste bezoekers aan en scoor je hoog in Google. Ideaal voor jouw webshop! Kortom, wil je een gebruiksvriendelijke webshop laten bouwen? Kies dan voor een webshop in WordPress (WooCommerce)! 

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen? Vraag vrijblijvend
een offerte aan of stuur ons een whatsapp op +31641033796

Andere gerelateerde artikelen