PIXLS.

PIXLS.

Ervaar een nieuwe dimensie van online winkelen met onze geavanceerde, volautomatische webshop (geautomatiseerde webshop). Met trots aangedreven door de nieuwste ‘print on demand’ technologieën. Onze webshop, stevig verankerd op het Shopify-platform, maakt handig gebruik van OpenAI om alles, van gedetailleerde productomschrijvingen tot het unieke design van PIXLS., vlekkeloos aan te bieden. Laat je verrassen door een uitgebreid assortiment aan producten: van backpacks en wanddecoraties tot iPhone-hoesjes, shirts en nog veel meer.

Met het oog op Q4 2023 zijn we van plan onze website te optimaliseren met sterke SEO en gerichte advertenties op Google, speciaal voor de Amerikaanse markt. Wees gerust, de herkenbare branding van PIXLS. komt helemaal uit onze eigen creatieve koker.

Droom je van een eigen volautomatische webshop? Stel het je voor als de perfecte samensmelting van Midjourney Print on Demand en Chat GPT. Aarzel niet en neem contact met ons op, en vermeld zeker deze site. We staan te popelen om je verder te helpen!

Naar de site: pixls.store

Simlab

Van Essen Advocaten

Friday

De Pits

Comforda

Seegers & Lebouille