Ivy Group

Ivy Group

Voor onze gewaardeerde opdrachtgever, IVY.GROUP, hadden we de eer een sleutelrol te spelen in hun nieuwste project. Onze taak was om de gevelreclame te ontwerpen en uit te voeren voor twee prominente retailers, Marks & Spencer en Hausmann, ter gelegenheid van hun langverwachte opening op het Rokin in Amsterdam. Dit project stond in het teken van nauwkeurigheid, creativiteit en strategische planning om ervoor te zorgen dat zowel de essentie van de merken als de unieke architectuur van het Rokin optimaal tot hun recht kwamen.

Gedurende het gehele project stonden samenwerking en communicatie centraal. Door regelmatig overleg met IVY.GROUP en de vertegenwoordigers van Marks & Spencer en Hausmann, konden wij flexibel inspelen op feedback en ervoor zorgen dat het eindresultaat volledig aan de verwachtingen voldeed. Ons team heeft met veel aandacht voor detail en toewijding aan kwaliteit gewerkt om de reclame-uitingen naadloos te integreren in de stedelijke omgeving van Amsterdam, waardoor ze een natuurlijk onderdeel werden van het straatbeeld.

Dit project illustreert onze expertise in gevelreclame en ons vermogen om op maat gemaakte oplossingen te bieden die de zichtbaarheid en het merkimago van onze klanten versterken. We zijn trots op onze bijdrage aan de succesvolle lancering van Marks & Spencer en Hausmann op het Rokin en kijken uit naar meer inspirerende projecten met IVY.GROUP en andere opdrachtgevers in de toekomst.

 

 

Bond Advocaten Amsterdam

Cassatie

Loptimize

Qubiq Digital

Bloomon

Mavim