Introducing: Jelle de Boer, onze nieuwe stagiair

Hi! Mijn naam is Jelle de Boer. Student Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool Utrecht. Ik ben 23 jaar en woon in Amsterdam. De komende vijf maanden loop ik stage bij Green Creatives en vul ik de plaats in van Stagiair Design. Mijn focus ligt bij ontwerpen & WordPress. Hier bij Green Creatives hoop ik dan ook veel ervaring op te doen qua programma’s en concepting. Hier op kantoor kan ik alle processen volgen en onderzoek ik het hele traject van A tot Z. Nu op mijn eerste dag voel ik me al helemaal thuis, dus ik ben zeer enthousiast over de komende maanden!

Buiten school en werk om zijn er genoeg zaken die mij interesseren. De deugden des leven bestaan voor mij uit familie, vrienden, feesten, muziek, eten en tekenen (in die volgorde). Tijdens mijn stage hier bij Green Creatives ben ik van plan om weer mijn potlood en fineliner op te pakken en veel te gaan schetsen en te tekenen, zoals ik dat vroeger veel deed. Daarnaast ga ik werken aan T-shirt designs en ga ik veel illustraties toveren. Na mijn studie ben ik van plan om een Master Grafisch Ontwerpen te volgen en wat er daarna gebeurd, dat zie ik dan wel weer..