Jouw visie, onze expertise. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Green Creatives is hét WordPress bureau voor jou in Amsterdam

Green Creatives is een specialist in het ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van jouw WordPress website

Green Creatives is al jaren hét WordPress bureau in Amsterdam. Onze ervaren WordPress specialisten helpen jou graag met het ontwerpen, ontwikkelen, beheren en optimaliseren van jouw WordPress website.

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS (Content Management Systeem). Het is een open source platform dat continu doorontwikkeld wordt. Hierdoor blijft het up-to-date en is het zeer gebruiksvriendelijk. WordPress biedt een enorme flexibiliteit en is daardoor voor vrijwel ieder bedrijf geschikt. Of je nu een webshop, portfolio, blog of bedrijfswebsite wilt, met WordPress kan het allemaal!

Voordelen van een WordPress website voor jou

WordPress heeft veel voordelen ten opzichte van andere CMS systemen. Hieronder de belangrijkste:

 • Lage instapkosten, WordPress is gratis te gebruiken
 • Grote community, goede ondersteuning via forums en handleidingen
 • Makkelijk uit te breiden met plug-ins
 • Responsive en mobielvriendelijke thema’s
 • SEO vriendelijk en goed vindbaar in Google
 • Gemakkelijk zelf aan te passen
 • Meerdere talen mogelijk

WordPress webdesign door ervaren ontwerpers voor jou

Het ontwerp van jouw website is erg belangrijk. Een goed en professioneel design zorgt voor een positieve indruk en uitstraling van jouw bedrijf. Onze ervaren webdesigners creëren unieke designs die perfect aansluiten bij jouw huisstijl.

Wij werken volgens de nieuwste webdesigntrends om ervoor te zorgen dat jouw website er modern en stijlvol uitziet. Uiteraard houden we hierbij ook rekening met de doelgroep en branding. Het design wordt volledig op maat voor jou gemaakt, zodat het precies past bij jouw bedrijf.

Snelle en stabiele WordPress websites voor jou

WordPress staat bekend om de snelheid en stabiliteit. Onze programmeurs optimaliseren jouw website zodat deze ook bij veel bezoekers snel blijft laden. We letten hierbij op zaken als minificatie, caching, compressie van afbeeldingen en het voorkomen van redirect loops.

Ook zorgen we ervoor dat jouw WordPress site beveiligd is tegen hackers door bijvoorbeeld sterke wachtwoorden, SSL, een firewall en regelmatige updates. Zo garanderen we een snelle én veilige website voor jou.

WordPress plug-ins voor extra functionaliteit op jouw website

Een groot voordeel van WordPress is de enorme hoeveelheid plug-ins. Zo kun jij eenvoudig extra functionaliteiten toevoegen zoals een boekingsmodule, galerij, contactformulier en een nieuwsbrief.

Wij adviseren jou over de beste plug-ins voor jouw website. Ook helpen we bij de installatie en configuratie ervan. Zo haal jij het maximale rendement uit de plug-ins voor jouw website.

Woocommerce voor jouw webshop

Woocommerce is de meestgebruikte e-commerce plug-in voor WordPress. Het stelt jou in staat om een volwaardige webshop op te zetten. Denk aan een productoverzicht, winkelwagen, betalingen, verzending en retouren.

Als ervaren Woocommerce experts helpen wij jou graag met het opzetten van jouw webshop. We adviseren jou over de juiste Woocommerce plug-ins en instellingen. Zo zorgen we er samen voor dat jouw webshop een succes wordt!

WordPress websites beheren en onderhouden voor jou

Na oplevering van jouw WordPress website is het belangrijk dat deze up-to-date blijft. Wij bieden uitgebreide onderhouds- en beheerdiensten aan zoals:

 • Back-ups maken
 • WordPress, thema’s en plug-ins updaten
 • Beveiliging controleren
 • Fouten en bugs oplossen
 • Content aanpassen

Je kunt dit volledig aan ons uitbesteden, zodat jouw WordPress site altijd beschikbaar en veilig is. We bieden support via telefoon, e-mail en ticketsysteem.

WordPress hosting bij een betrouwbare partij voor jou

Voor een stabiele en snelle WordPress website is de hosting erg belangrijk. Wij werken samen met betrouwbare Nederlandse hosting partijen die gespecialiseerd zijn in WordPress.

Zij zorgen ervoor dat jouw site 24/7 online is en goed bereikbaar. Ook helpen ze jou bij technische problemen met de serverconfiguratie. Wij adviseren jou graag over de beste WordPress hosting voor jouw situatie.

Zoekmachine vriendelijke WordPress optimalisatie voor jou

Een goede vindbaarheid in Google is cruciaal voor het succes van jouw website. Onze SEO specialisten optimaliseren jouw WordPress site volledig op zoekmachinevriendelijkheid. Enkele SEO technieken die wij toepassen zijn:

 • Keyword onderzoek
 • Title tags en meta omschrijvingen
 • Interne linkstructuur optimaliseren
 • Laadtijd verlagen
 • Mobielvriendelijk maken
 • Pagina’s indexeerbaar maken

Hierdoor stijgt jouw website in de zoekresultaten voor relevante zoekwoorden. Zo trek jij meer bezoekers aan die ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten.

Onze SEO diensten zijn gericht op duurzame groei voor jou. We voorkomen snelle wins die slecht zijn voor de langetermijnpositie van jouw website.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Wij hopen jou met deze informatie een goed beeld te hebben gegeven van onze WordPress diensten in Amsterdam. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Je kunt ons bereiken via:

We plannen graag een afspraak in om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken. Onze WordPress experts adviseren jou hierbij vrijblijvend over de beste oplossing voor jouw situatie. We kijken er naar uit jou te helpen met jouw nieuwe website!