Website ontwerp

Webdesign – UX design – Amsterdam

Website ontwerp is meer dan ‘even’ een website bouwen

Dat uw website het visitekaartje van nu is en dat het ontwerp van uw website aandacht verdient, hoeven we u niet uit te leggen. U heeft tenslotte zelf al besloten om op zoek te gaan naar een reclamebureau dat een website voor u kan realiseren. Het is nu aan ons u te overtuigen van het feit dat Green Creatives de beste partner is voor u.

Een bezoek aan uw website is verreweg het populairste eerste contactmoment van potentiële klanten. Een mooi en duidelijk website ontwerp is dus onmisbaar. Die belangrijke eerste indruk maakt dat klanten doorklikken en uiteindelijk besluiten contact met u op te nemen. Een professionele en goed functionerende website is een cruciale succesfactor voor een succesvol bedrijf.

Green Creatives kent als geen ander de ingrediënten die een website nodig heeft om (potentiële) klanten optimaal te overtuigen. Onze creatieve webdesigners vertalen letterlijk uw producten of diensten naar een WordPress internetsite.

De voordelen van een WordPress website die Green Creatives
voor u maakt op een rij:

  • Gebruiksvriendelijk
  • Onderscheidend qua ontwerp
  • Hogere bezoekersaantallen
  • Omzetverhogend
  • Beter bereikbaar
  • Informatief
website ontwerp compositie 01

Onze werkwijze voor een website

Werkwijze Green Creatives Website

Look & Feel van uw website ontwerp

Iedere doelgroep vereist een andere manier van aanspreken, wij ontwerpen precies die Look & Feel die nodig is om uw doelgroep te bereiken. Daarnaast bepaalt ook de doelgroep voor een groot deel hoe de structuur van het website ontwerp in elkaar moet steken. Een duidelijke menustructuur en op het oog eenvoudig ontwerp voor 50-plussers. Voor millennials zal het website ontwerp dynamischer en grafisch uitdagender zijn.

Professionaliteit & optimaal gebruiksgemak

Green Creatives integreert uw bestaande huisstijl in het website ontwerp. Zodat u 1 merk en gezicht vormt in al uw uitingen, wel zo professioneel. Heeft u reeds een bestaande website? Geen probleem! We zorgen dat oud en nieuw bij elkaar aansluiten, zowel qua ontwerp als technisch. Uw bedrijf zal altijd herkenbaar blijven voor uw klanten. Mocht u helemaal willen rebranden, dan maken we met veel plezier een hele nieuwe uitstraling voor u.

We vinden (bijna) niets zo leuk als ontdekken wat uw merk uw merk maakt. Green Creatives ontwikkelt met plezier een merkidentiteit die aansluit bij het imago dat uw bedrijf wil uitdragen. Aan onze jarenlange ervaring zal het niet liggen.

willow-and-coconut-website-green-creatives

Willow & Coconut

branding / huisstijlbelettering / website ontwerp

website ontwerp life goals

Stichting Life Goals

website ontwerp

held-law-website-ontwerp-green-creatives

Held Law

branding / huisstijl / website ontwerp

ramon-mossels-website-ontwerp-green-creatives

Rámon Mossel

branding / huisstijl / website ontwerp

planck-website-green-creatives

Planck

branding / huisstijl / website ontwerp

website ontwerp tiny riot

Tiny Riot

website ontwerp

website ontwerp rokin75

Rokin 75

branding / huisstijl / website ontwerp

website ontwerp zalikhetandersdoen

Zal ik het anders doen?

beton-cire-studio-website-green-creatives

Beton Ciré Studio

brochure / website ontwerp

rubens-capital-partners-website-green-creatives

Rubens Capital Partners

branding / huisstijl / website ontwerp

bond-advocaten-website-green-creatives

Bond Advocaten

branding / huisstijl / website ontwerp

Voor vragen, kunt u altijd bij ons terecht.

 

  • Wij vinden het fijn om u alvast een beetje te leren kennen om zo goed voorbereid uw aanvraag te kunnen behandelen. Daarom willen wij graag ietwat meer weten, waar u exact naar op zoek bent.

Onze branding diensten

Merkstrategie

Creativiteit moet gestuurd worden. Door een duidelijk doel en een effectieve weg daar naartoe. Daarom blinkt Green Creatives uit in strategie.
Hierom is een strategie noodzakelijk…

Branding

Reclamebureau Amsterdam Green Creatives maakt merken die opvallen. Logo’s, ontwerpen en campagnes waar het oog van uw toekomstige klanten op valt en bij blijft hangen. Zodat u uitgebreid de kans krijgt uw verhaal te vertellen. Show me what branding can do

Logo

Het bedrijfslogo of productlogo is het krachtigste beeldmerk in het arsenaal. De puurste vorm van uw merk. Dat beeld bestaat al, wij moeten het alleen nog vormgeven. U herkent het meteen.
Bekijk het effect van logo ontwerp

Huisstijl

De beeldtaal van uw merk stopt niet bij een logo. Het spreekt ook via uw briefpapier, uw enveloppen en uw with-compliments-cards. Letterlijk uw – complete – huisstijl dus.
Bekijk wat een huisstijl kan doen

Website

Er is geen sneller medium dan het web. De wereld ligt aan uw voeten, maar een potentiële klant kan ook met een klik weer weg zijn. Professioneel webdesign maakt het verschil. Laat ons uw merk vormgeven.
Bekijk waarom webontwerp loont

SEO

Een toppositie in de Google zoekresultaten – en zo acquireren – is voor ieder bedrijf haalbaar. Ja, dat is nogal een claim. En ja, onze SEO-ers maken dat waar. 1 controlevraag: hoe bent u bij ons terechtgekomen?
Lees wat SEO voor u kan doen

green-creatives-logo-avatar

KLAAR OM ER ECHT WERK VAN TE MAKEN?

Green Creatives maakt waar waarvan u altijd al droomde.

TRUSTED BY SOME OF THE WORLD’S SMARTEST COMPANIES

hoe-kies-ik-het-juiste-reclamebureau.-green-creatives

Start typing and press Enter to search