Website ontwerp

Webdesign – UX design – Amsterdam

Website ontwerp is meer dan ‘even’ een website bouwen

Dat uw website het visitekaartje van nu is en dat het ontwerp van uw website aandacht verdient, hoeven we u niet uit te leggen. U heeft tenslotte zelf al besloten om op zoek te gaan naar een reclamebureau dat een website voor u kan realiseren. Het is nu aan ons u te overtuigen van het feit dat Green Creatives de beste partner is voor u.

Een bezoek aan uw website is verreweg het populairste eerste contactmoment van potentiële klanten. Een mooi en duidelijk website ontwerp is dus onmisbaar. Die belangrijke eerste indruk maakt dat klanten doorklikken en uiteindelijk besluiten contact met u op te nemen. Een professionele en goed functionerende website is een cruciale succesfactor voor een succesvol bedrijf.

Green Creatives kent als geen ander de ingrediënten die een website nodig heeft om (potentiële) klanten optimaal te overtuigen. Onze creatieve webdesigners vertalen letterlijk uw producten of diensten naar een WordPress internetsite.

De voordelen van een WordPress website die Green Creatives
voor u maakt op een rij:

  • Gebruiksvriendelijk
  • Onderscheidend qua ontwerp
  • Hogere bezoekersaantallen
  • Omzetverhogend
  • Beter bereikbaar
  • Informatief
green-creatives-website-ontwerp-3

Onze werkwijze voor een website

test

Look & Feel van uw website ontwerp

Iedere doelgroep vereist een andere manier van aanspreken, wij ontwerpen precies die Look & Feel die nodig is om uw doelgroep te bereiken. Daarnaast bepaalt ook de doelgroep voor een groot deel hoe de structuur van het website ontwerp in elkaar moet steken. Een duidelijke menustructuur en op het oog eenvoudig ontwerp voor 50-plussers. Voor millennials zal het website ontwerp dynamischer en grafisch uitdagender zijn.  

green-creatives-website-ontwerp-1
green-creatives-website-ontwerp-2

Professionaliteit & optimaal gebruiksgemak

Green Creatives integreert uw bestaande huisstijl in het website ontwerp. Zodat u 1 merk en gezicht vormt in al uw uitingen, wel zo professioneel. Heeft u reeds een bestaande website? Geen probleem! We zorgen dat oud en nieuw bij elkaar aansluiten, zowel qua ontwerp als technisch. Uw bedrijf zal altijd herkenbaar blijven voor uw klanten. Mocht u helemaal willen rebranden, dan maken we met veel plezier een hele nieuwe uitstraling voor u.

website van essen

Van Essen Advocaten

branding / corporate id / website

Voor topadvocaat Marielle van Essen hebben wij een complete branding neergezet. Uitgangspunten waren simpel, strak, zakelijk, beschermen van klanten en strafrecht.

bloomon-webdesign

Bloomon

branding / logo ontwerp / webshop ontwerp

Een aantrekkelijk design neerzetten dat op alle platforms werkt; tablet, desktop en mobiel. Het design is natuurlijk ontworpen met een heel specifieke doelgroep in gedachten. Branding Bloomon: logo, huisstijl, website ontwerp en webshop.

rokin75-webdesign

Rokin 75

branding / corporate id / website

Leer samen met vrienden een heerlijk gerecht klaarmaken. Dit kan bij Keizer Culinair, de kookworkshop-specialist van Amsterdam en omstreken.

Nog meer websites… Ja we kunnen het echt

ico-ques

Heeft u een vraag?

We’d love hearing from you. Give us a call
and we can chat about your needs.

ico-quote

Offerte aanvragen

See for yourself how Green Creatives
can make your life easier.

ico-book

Gratis e-book ontvangen

Sign up for free today and discover what you need to know about advertising agencies