Website ontwerp

Webdesign – UX design – Amsterdam

Website ontwerp is meer dan
‘even’ een website bouwen

Dat uw website het visitekaartje van nu is en dat het ontwerp van uw website aandacht verdient, hoeven we u niet uit te leggen. U heeft tenslotte zelf al besloten om op zoek te gaan naar een reclamebureau dat een website voor u kan realiseren. Het is nu aan ons u te overtuigen van het feit dat Green Creatives de beste partner is voor u.

Een bezoek aan uw website is verreweg het populairste eerste contactmoment van potentiële klanten. Een mooi en duidelijk website ontwerp is dus onmisbaar. Die belangrijke eerste indruk maakt dat klanten doorklikken en uiteindelijk besluiten contact met u op te nemen. Een professionele en goed functionerende website is een cruciale succesfactor voor een succesvol bedrijf.

Green Creatives kent als geen ander de ingrediënten die een website nodig heeft om (potentiële) klanten optimaal te overtuigen. Onze creatieve webdesigners vertalen letterlijk uw producten of diensten naar een WordPress internetsite.

De voordelen van een WordPress website die Green Creatives
voor u maakt op een rij:

  • Gebruiksvriendelijk
  • Onderscheidend qua ontwerp
  • Hogere bezoekersaantallen
  • Omzetverhogend
  • Beter bereikbaar
  • Informatief
website ontwerp compositie 01

Onze werkwijze voor een website

Werkwijze Green Creatives Website

Look & Feel van uw website ontwerp

Iedere doelgroep vereist een andere manier van aanspreken, wij ontwerpen precies die Look & Feel die nodig is om uw doelgroep te bereiken. Daarnaast bepaalt ook de doelgroep voor een groot deel hoe de structuur van het website ontwerp in elkaar moet steken. Een duidelijke menustructuur en op het oog eenvoudig ontwerp voor 50-plussers. Voor millennials zal het website ontwerp dynamischer en grafisch uitdagender zijn.

website ontwerp compositie 02
website ontwerp compositie 03

Professionaliteit & optimaal gebruiksgemak

Green Creatives integreert uw bestaande huisstijl in het website ontwerp. Zodat u 1 merk en gezicht vormt in al uw uitingen, wel zo professioneel. Heeft u reeds een bestaande website? Geen probleem! We zorgen dat oud en nieuw bij elkaar aansluiten, zowel qua ontwerp als technisch. Uw bedrijf zal altijd herkenbaar blijven voor uw klanten. Mocht u helemaal willen rebranden, dan maken we met veel plezier een hele nieuwe uitstraling voor u.

Bent u op zoek naar een website die er mooi uitziet, goed gevonden
wordt en gemakkelijk te onderhouden is?

website ontwerp life goals

Stichting Life Goals

website ontwerp

website ontwerp tiny riot

Tiny Riot

website ontwerp

website ontwerp webbtraders

Webbtraders

branding / website ontwerp

website ontwerp rokin75

Rokin 75

branding / huisstijl / website ontwerp

over green creatives
Green Creatives opereert vanuit hartje Amsterdam. Wij houden ons bezig met logo ontwerp, huisstijl ontwerp, website ontwerp, webshop ontwerp en alles daar tussenin. Wij zijn van alle marketen thuis en samen met ons diverse en zeer ervaren team geven wij vorm aan producten waar uw toekomstige klanten niet omheen kunnen.
hoe-kies-ik-het-juiste-reclamebureau.-green-creatives

Start typing and press Enter to search