Website laten maken in Amsterdam

Is uw website klaar voor de toekomst?

Green Creatives helpt u met een website
laten maken in Amsterdam

U heeft maar één kans om een eerste indruk te maken. Green Creatives zorgt ervoor dat uw bezoekers direct de juiste ervaring krijgen op uw website. We hebben inmiddels talloze website projecten afgerond in Amsterdam. Onze websites worden vanuit Amsterdam gebouwd in het WordPress platform, een CMS dat Google-vriendelijk en eenvoudig in gebruik is.

Wilt u een website laten maken?

Weet dan goed waar u op moet letten. Green Creatives heeft de tips en de tricks, waar u allemaal aan moet denken, voor u op een rijtje gezet:

  • Bepaal het doel van uw website en voor welke doelgroep de website bedoeld is.
  • Niet alleen vormgeving is van belang. Kijk ook naar gebruiksvriendelijkheid en de vindbaarheid van de website.
  • Bedenk of u zelf de website wilt beheren of juist niet.
  • Zorg voor goede communicatie met uw website bouwer. Zorg ervoor dat u verwachtingen op één lijn liggen met de website bouwer.
  • Denk zelf na over het uiterlijk van uw website. Kijk rond op internet en maak een lijst van websites die u aanspreken en websites die u niet aanspreken.
  • Kijk naar de toekomst! Bedenk u ook goed wat u in de toekomst met uw website wilt. Het is belangrijk om dit met uw websitebouwer te bespreken en voor een beheersysteem te kiezen dat flexibel genoeg is om later dingen toe te voegen of the wijzigen.

Voorbeelden van onze websites

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op voor een brainstormsessie. Wij luisteren ook graag naar u en naar uw leuke, nieuwe ideeën. Samen kunnen we tot een nieuwe website komen en u helpen uw resultaten te verbeteren. Bel voor een afspraak 020-737 03 46 of vul hier uw gegevens in. We nemen snel contact met u op!

green-creatives-logo-avatar

KLAAR OM ER ECHT WERK VAN TE MAKEN?

Green Creatives maakt waar waarvan u altijd al droomde.

TRUSTED BY SOME OF THE WORLD’S SMARTEST COMPANIES

hoe-kies-ik-het-juiste-reclamebureau.-green-creatives

Start typing and press Enter to search