Teksten en copywriting

Een vak apart

Teksten en copywriting

U heeft veel tijd, aandacht en energie gestoken in uw nieuwe website, of u staat op het punt dat te gaan doen, nu alleen nog een goede tekst. In de reclamewereld heet tekstschrijven ook wel copywriting, en copywriting is een vak op zich. Als het aankomt op copywriting horen we keer op keer, “Ik vind het heel lastig om over mijn eigen bedrijf of mezelf te schrijven.” Dat snappen wij als geen ander, dat is ook heel lastig. Bij goede copywriting wordt er rekening gehouden met meerdere aspecten. U bent namelijk niet op zoek naar ‘zomaar’ een tekst voor uw nieuwe of vernieuwde website.

Uiteraard bestaat copywriting niet alleen uit het schrijven van teksten voor websites. Voor al uw uitingen is het inschakelen van een copywriter een goed idee. Iedere tekstuele uiting is een discipline op zich en vereist een andere aanpak; brochures, testimonials, blogs. Ook als er reeds een tekst bestaat, kan de controle door een copywriter wonderen doen voor de leesbaarheid.

Onze copywriter is dag in, dag uit bezig met het schrijven van optimale content. Laat ook uw copywriting over aan een professional. Uw vindbaarheid zal gegarandeerd verbeteren en uw boodschap zal optimaal worden overgebracht aan uw doelgroep, beloofd! Als u benieuwd bent wat onze copywriter voor u kan betekenen, horen we graag van u!

green-creatives-copywriting-a

Voor vragen, kunt u altijd bij ons terecht.

  • Wij vinden het fijn om u alvast een beetje te leren kennen om zo goed voorbereid uw aanvraag te kunnen behandelen. Daarom willen wij graag ietwat meer weten, waar u exact naar op zoek bent.

green-creatives-copywriting-b

Waarom Green Creatives voor kiezen?

Een copywriter houdt onder andere rekening met de volgende elementen:

  • Hoe spreekt u uw (potentiële) klanten aan? Met je of u?
  • Welke tone-of-voice wordt er gebruikt? Populair, zakelijk, wervend…?
  • Hoe lang mogen de teksten per pagina zijn, passen ze in het ontwerp van de website?
  • Bevat de tekst voldoende juiste zoekwoorden?
  • Staan de belangrijkste woorden in de delen van de tekst die ook daadwerkelijk gelezen worden door uw bezoekers?
  • Brengen de teksten uw boodschap goed over?

Onze branding diensten

Merkstrategie

Creativiteit moet gestuurd worden. Door een duidelijk doel en een effectieve weg daar naartoe. Daarom blinkt Green Creatives uit in strategie.
Hierom is een strategie noodzakelijk…

Branding

Reclamebureau Amsterdam Green Creatives maakt merken die opvallen. Logo’s, ontwerpen en campagnes waar het oog van uw toekomstige klanten op valt en bij blijft hangen. Zodat u uitgebreid de kans krijgt uw verhaal te vertellen. Show me what branding can do

Logo

Het bedrijfslogo of productlogo is het krachtigste beeldmerk in het arsenaal. De puurste vorm van uw merk. Dat beeld bestaat al, wij moeten het alleen nog vormgeven. U herkent het meteen.
Bekijk het effect van logo ontwerp

Huisstijl

De beeldtaal van uw merk stopt niet bij een logo. Het spreekt ook via uw briefpapier, uw enveloppen en uw with-compliments-cards. Letterlijk uw – complete – huisstijl dus.
Bekijk wat een huisstijl kan doen

Website

Er is geen sneller medium dan het web. De wereld ligt aan uw voeten, maar een potentiële klant kan ook met een klik weer weg zijn. Professioneel webdesign maakt het verschil. Laat ons uw merk vormgeven.
Bekijk waarom webontwerp loont

SEO

Een toppositie in de Google zoekresultaten – en zo acquireren – is voor ieder bedrijf haalbaar. Ja, dat is nogal een claim. En ja, onze SEO-ers maken dat waar. 1 controlevraag: hoe bent u bij ons terechtgekomen?
Lees wat SEO voor u kan doen

green-creatives-logo-avatar

KLAAR OM ER ECHT WERK VAN TE MAKEN?

Green Creatives maakt waar waarvan u altijd al droomde.

TRUSTED BY SOME OF THE WORLD’S SMARTEST COMPANIES

hoe-kies-ik-het-juiste-reclamebureau.-green-creatives

Start typing and press Enter to search