Brochure ontwerp

De kans om een verpletterende eerste indruk achter te laten

Brochure ontwerp

Eigenlijk spreken de foto’s op deze pagina voor zich (hoezo? vind je je werk zo goed, dat het geen toelichting meer behoeft? JA, beetje arrogant toch?!). Een goed samengestelde brochure is prachtig. Net als een website, vormt een brochure – online of offline – het gezicht van uw onderneming. De kans om een verpletterende eerste indruk achter te laten.

Net als bij iedere reclame-uiting schenken we bij Green Creatives veel aandacht aan het ontwerp van een brochure. We gaan voor een opmaak die opvalt en aanspreekt, die past in uw campagne, identiteit en huisstijl. Voor iedere brochure denken we na over formaat, aantal pagina’s, kleurgebruik, de doelgroep en de inhoud.

En we zouden Green Creatives niet zijn als we geen vernieuwende invullingen voorstellen, een brochure ontwerp dat zal verrassen. Een aparte papiersoort of een manier van vouwen die onverwachts is. Voor ieder brochure ontwerp laten we onze creativiteit de vrije loop.

Product_Image_Vierkantjes_Brochure_Ontwerp_01
Product_Image_Vierkantjes_Brochure_Ontwerp_02

Totaalpakket voor uw brochure ontwerp

We ontwikkelen graag een serie producten die past binnen uw budget. Green Creatives kan het complete brochure pakket of folders voor u samenstellen, inclusief grafische vormgeving, copywriting en fotografie; een totaalplaatje dus. De tekst en foto’s kunt u natuurlijk ook zelf aanleveren. Green Creatives verzorgt de volledige pre-press van het drukwerk en volgt ook het verdere productieproces op de voet.

Afhandeling van uw brochure

Onze mensen staan regelmatig letterlijk met hun neus boven de drukpersen of printers, om zo de kwaliteit van het drukwerk, uw brochure te garanderen. Als we er dan toch zijn, zorgen we ook dat de pakketten goed verpakt op transport gaan. We nemen onze verantwoordelijkheid gedurende het gehele proces, de aandacht die u verdient.

Voorbeelden van onze brochures

green-creatives-logo-avatar
KLAAR OM ER ECHT WERK VAN TE MAKEN?
Green Creatives maakt waar waarvan u altijd al droomde.
TRUSTED BY SOME OF THE WORLD’S SMARTEST COMPANIES
hoe-kies-ik-het-juiste-reclamebureau.-green-creatives

Start typing and press Enter to search