Webshop ontwerp

Webshop, e-commerce, online etalage van uw producten en/of diensten.

Webshop ontwerp

Hoe u het ook wenst te noemen een optimaal webshop ontwerp is essentieel. Wij benaderen een webshop altijd als uw online etalage. Die moet dus met net zoveel aandacht ingericht worden als uw daadwerkelijke etalage. Mooie foto’s, een strak ontwerp, die uitnodigt tot bestellen. Daarnaast moet de webshop, en dan met name het ontwerp vertrouwen uitstralen. Het is nog niet voor iedereen vanzelfsprekend om zaken online aan te schaffen. Het betalingsproces moet vlekkeloos verlopen, producten moeten goed gevonden kunnen worden, juiste productomschrijving moet bij het juiste product staan, dit voorkomt miskopen en garandeert klanttevredenheid.

Uw webshop hoog in Google, voor onze SEO-specialisten vanzelfsprekend

Een webshop die makkelijk te beheren is en een ontwerp heeft waar uw concurrenten jaloers op zijn. Dan is het zaak dat uw webshop gevonden gaat worden door potentiële klanten, daar hebben we de zoekmachines voor nodig. Zoekmachine optimalisatie vormt ook bij de ontwikkeling van een webshop een heel belangrijke rol. Onze SEO-specialisten staan zonder uitzondering garant voor een zoekmachine geoptimaliseerde webshop. De combinatie webshop en de juiste SEO-technieken kan tot heel mooie resultaten leiden. De juiste cross- en up selling van producten maken uw webwinkel tot een succes. Als u ervan op aan kunt dat uw webshop altijd online is, besteedt u ook de hosting van het domein aan ons uit. Een webshop van Green Creatives; een ontwerp en omzet waar u blij van wordt!

Hoe bereiken we gebruiksvriendelijkheid?

We gebruiken een krachtige, veilige en zeer gebruiksvriendelijke plugin. Door deze plugin kunt u zelf uw webshop beheren en up to date houden; webshop onderhoud was nog nooit zo makkelijk.

Een goede webshop start bij het uitstralen en creëren van vertrouwen?

Garanties van Green Creatives aangaande de webshop die we voor u kunnen realiseren:

  • Laagdrempelig
  • Verbluffend ontwerp
  • Gebruiksvriendelijk
  • Stimulerend tot aankoop
  • Veilige en bekende betaalprocessen (iDEAL, PayPal, credit cards)
  • Hogere conversie
  • Kundig advies aangaande ontwikkeling en usability
webwinkel-ontwerp
bloomon-webdesign

Bloomon

branding / logo ontwerp / website

De uitdaging was om een aantrekkelijk design te creëren dat op alle platforms werkt; tablet, desktop en mobiel. Het design is bedacht met een heel specifieke doelgroep in gedachten. Branding Bloomon: logo, huisstijl, website, ontwerp webshop.

planck website

Planck

branding / huisstijlbelettering / webshop

De uitdaging: een complete branding ontwerpen, met een simpel logo, pakkende huisstijl, strakke laagdrempelige website en knallende gevelreclame. De website is gemaakt zodat deze goed gevonden wordt in de zoekmachines op zoekwoorden die gebaseerd zijn op de door ons uitgevoerde zoekwoordanalyse. De uitstraling moest niet te  hoogdrempelig of luxe zijn, het gaat immers om kwaliteitsvloeren tegen budgetprijzen.

tuurlijk-schatje

Tuurlijk Schatje

webwinkel

Hét boek voor de aanstaande vader is nu overal verkrijgbaar. Van Bol.com tot de Bijenkorf, van de lokale Bruna tot de AKO op het station en de betere boekhandel. Maar nu ook direct bij de auteur Jasper Rombout op tuurlijkschatje.nl

Voorbeelden van onze webshops