Webshop ontwerp

Webshop ontwerp, e-commerce, online etalage van uw producten en/of diensten.

Webshop ontwerp

Hoe u het ook wenst te noemen een optimaal webshop ontwerp is essentieel. Wij benaderen een webshop altijd als uw online etalage. Die moet dus met net zoveel aandacht ingericht worden als uw daadwerkelijke etalage. Mooie foto’s, een strak ontwerp, die uitnodigt tot bestellen. Daarnaast moet de webshop, en dan met name het ontwerp vertrouwen uitstralen. Het is nog niet voor iedereen vanzelfsprekend om zaken online aan te schaffen. Het betalingsproces moet vlekkeloos verlopen, producten moeten goed gevonden kunnen worden, juiste productomschrijving moet bij het juiste product staan, dit voorkomt miskopen en garandeert klanttevredenheid.

 

green-creatives-website-ontwerp

Voor vragen, kunt u altijd bij ons terecht.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw webshop hoog in Google, voor onze SEO-specialisten vanzelfsprekend

Een webshop die makkelijk te beheren is en een ontwerp heeft waar uw concurrenten jaloers op zijn. Dan is het zaak dat uw webshop gevonden gaat worden door potentiële klanten, daar hebben we de zoekmachines voor nodig. Zoekmachine optimalisatie vormt ook bij de ontwikkeling van een webshop een heel belangrijke rol. Onze SEO-specialisten staan zonder uitzondering garant voor een zoekmachine geoptimaliseerde webshop. De combinatie webshop en de juiste SEO-technieken kan tot heel mooie resultaten leiden. De juiste cross- en up selling van producten maken uw webwinkel tot een succes. Als u ervan op aan kunt dat uw webshop altijd online is, besteedt u ook de hosting van het domein aan ons uit. Een webshop van Green Creatives; een ontwerp en omzet waar u blij van wordt!

 

Hoe bereiken we gebruiksvriendelijkheid?

We gebruiken een krachtige, veilige en zeer gebruiksvriendelijke plugin. Door deze plugin kunt u zelf uw webshop beheren en up to date houden; webshop onderhoud was nog nooit zo makkelijk.

Een goede webshop start bij het uitstralen
en creëren van vertrouwen?

Garanties van Green Creatives aangaande de webshop die we voor u kunnen realiseren:

 Laagdrempelig
 Verbluffend ontwerp
 Gebruiksvriendelijk
 Stimulerend tot aankoop
 Veilige en bekende betaalprocessen (iDEAL, PayPal, credit cards)
 Hogere conversie
 Kundig advies aangaande ontwikkeling en usability

Een aantal webshop ontwerp case studies

willow-and-coconut-website-by-green-creatives

Willow & coconut

branding / huisstijlbelettering / webshop

Voor de interior living website van Willow and Coconut zijn wij gevraagd de gehele branding te verzorgen. Waaronder het logo ontwerp, hebben wij de huisstijl en website ontworpen en gebouwd. Deze webshop/webwinkel is opgetrokken in WordPress en Woocommerce.

Bloomon_Responsive_Green_Creatives_Header

Bloomon

branding / logo ontwerp / webshop ontwerp

De uitdaging was om een aantrekkelijk design te creëren dat op alle platforms werkt; tablet, desktop en mobiel. Het design is bedacht met een heel specifieke doelgroep in gedachten. Branding Bloomon: logo, huisstijl, website, ontwerp webshop.

planck_website_green_creatives-1-1170x575

Planck

branding / huisstijlbelettering / webshop

De uitdaging: een complete branding ontwerpen, met een simpel logo, pakkende huisstijl, strakke laagdrempelige website en knallende gevelreclame. De website is gemaakt zodat deze goed gevonden wordt in de zoekmachines op zoekwoorden die gebaseerd zijn op de door ons uitgevoerde zoekwoordanalyse. De uitstraling moest niet te  hoogdrempelig of luxe zijn, het gaat immers om kwaliteitsvloeren tegen budgetprijzen.

Tuurlijk_Schatje_Responsive_Green_Creatives_Header

Tuurlijk schatje

webwinkel

Hét boek voor de aanstaande vader is nu overal verkrijgbaar. Van Bol.com tot de Bijenkorf, van de lokale Bruna tot de AKO op het station en de betere boekhandel. Maar nu ook direct bij de auteur Jasper Rombout op tuurlijkschatje.nl

Kinki_Kappers_Responsive_Green_Creatives_Header

Kinki kappers

webshop ontwerp / website ontwerp

De uitdaging: Een webshop te ontwerpen en te programmeren voor Kinki Kappers. De website dienen met verschillende API koppelingen te praten, van accounting programma’s tot werkelijke voorraadbeheer software. Het design moest ook nog eens simpelheid en natuurlijk een KINKI uitstralling hebben. Uitgangspunten voor de het webshop ontwerp waren: Simpel, Schaalbaar, Duidelijk, Kinki, Snel, Inspirerend. 

beton-cire-studio-by-green-creatives-1170x575

Beton ciré studio

webwinkel

De uitdaging was om een geheel nieuwe stijl voor de website van (voorheen Beton Ciré Centrum) Beton Ciré Studio te ontwerpen en daarbij een overzichtelijke webshop te maken voor de klant.

green-creatives-logo-avatar

KLAAR OM ER ECHT WERK VAN TE MAKEN?

Green Creatives maakt waar waarvan u altijd al droomde.

TRUSTED BY SOME OF THE WORLD’S SMARTEST COMPANIES

hoe-kies-ik-het-juiste-reclamebureau.-green-creatives

Start typing and press Enter to search