Jouw visie, onze expertise. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Merkstrategie bij Green Creatives

Een strategie die nieuwsgierigheid opwekt

Nadenken over uw (merk) strategie

Uw merkstrategie is de manier waarop uw organisatie marketing inzet om haar doelstellingen te bereiken. De organisatiedoelstellingen zijn daarom leidend voor het bepalen van uw merkstrategie.

Met een goede merkstrategie onderscheidt u zich als organisatie van uw concurrenten. Een strategische planning is richtinggevend voor alle beslissingen op het gebied van marketing voor de komende jaren. Daarnaast wilt u niet onnodig geld verspillen, een goede merkstrategie laat uw marketingkosten doelgericht zijn.

Laat Green Creatives uw merkstrategie vormgeven

Mocht u besluiten dat u uw merkstrategie in actie wilt omzetten, creëren we met veel passie reclamecampagnes die uw ideale klanten aanspreken. We staan ervoor in dat de juiste marketing uw bedrijfsdoelstellingen behaalt.

 

Laat Green Creatives helpen bij de voorbereiding

In een strategiesessie krijgen we uw missie en visie helder. We bepalen wat de doelgroep is voor uw bedrijf. Wat de belangrijkste drijfveren zijn binnen deze doelgroep om juist uw diensten of producten te kopen. We bepalen de organisatiedoelstellingen en uw KPI’s.

Vervolgens maken we de vertaalslag naar marketing. We gaan met u op zoek naar datgene wat uw organisatie onderscheidt van uw concurrenten. Datgene wat aansluit bij externe trends en ontwikkelingen, en bij de sterkten van uw eigen organisatie.

Op basis van de voornaamste karakteristieken van uw doelgroep, kiezen we de beste manier om uw ideale klanten te bereiken. Uiteraard bespreken we ook via welke media het bereik van gekwalificeerde, potentiële klanten het grootst is.

Waarom Green Creatives Kiezen?

Wij werken met hetzelfde enthousiasme aan uw ondermening
als dat jij doet, en geven je advies en de service die je onderneming verdient.

 Altijd een professioneel ontwerp
 Deadlines worden gehaald gegarandeerd
 Creatief en enthousiast team
 Buitengewoon goede service
 Strategische hulp bij het opzetten van je reclamecampagne
 Snel en persoonlijk contact
 Doelgericht op resultaten

Voorbeelden van ons werkOnze branding diensten

Creativiteit moet gestuurd worden. Door een duidelijk doel en een effectieve weg daar naartoe. Daarom blinkt Green Creatives uit in strategie.
Hierom is een strategie noodzakelijk…

Reclamebureau Amsterdam Green Creatives maakt merken die opvallen. Logo’s, ontwerpen en campagnes waar het oog van uw toekomstige klanten op valt en bij blijft hangen. Zodat u uitgebreid de kans krijgt uw verhaal te vertellen. Show me what branding can do

Het bedrijfslogo of productlogo is het krachtigste beeldmerk in het arsenaal. De puurste vorm van uw merk. Dat beeld bestaat al, wij moeten het alleen nog vormgeven. U herkent het meteen.
Bekijk het effect van logo ontwerp

De beeldtaal van uw merk stopt niet bij een logo. Het spreekt ook via uw briefpapier, uw enveloppen en uw with-compliments-cards. Letterlijk uw – complete – huisstijl dus.
Bekijk wat een huisstijl kan doen

Er is geen sneller medium dan het web. De wereld ligt aan uw voeten, maar een potentiële klant kan ook met een klik weer weg zijn. Professioneel webdesign maakt het verschil. Laat ons uw merk vormgeven.
Bekijk waarom webontwerp loont

Een toppositie in de Google zoekresultaten – en zo acquireren – is voor ieder bedrijf haalbaar. Ja, dat is nogal een claim. En ja, onze SEO-ers maken dat waar. 1 controlevraag: hoe bent u bij ons terechtgekomen?
Lees wat SEO voor u kan doen

BEKIJK AL ONZE DIENSTENVoor vragen, kunt u altijd bij ons terecht.