Wat doet een communicatiebureau? 360° communiceren!

Wat doet een communicatiebureau? 360° communiceren!

Je wilt aanwezig zijn en gehoord worden. Gezien worden en een blijvende indruk achterlaten. Investeren in communicatie is noodzakelijk voor de zichtbaarheid van jouw bedrijf. Dit draagt bij aan de groei van je bedrijf, want dat is precies wat je wilt. Communicatiebureaus helpen je bij elke vorm van communicatie. Van strategie tot adverteren en van branding tot webdesign. Offline én online.

360° communicatiebureau

Communicatiebureaus helpen om campagnes uit te stippelen en deze wereldkundig te maken. Goede communicatiebureaus zijn specialisten in het bepalen van concepten en het opstellen van een strategisch communicatieplan. Dat betekent met jouw boodschap het gewenste doel bereiken. Een sterk communicatiebeleid is vrijwel altijd het gevolg van een echte partnerschap tussen jouw bedrijf en het communicatiebureau. Door twee partijen die inhoud, creativiteit en expertise bij elkaar brengen. Er zijn daarbij uiteenlopende manieren om je boodschap over te brengen. Denk aan traditionele advertenties, maar ook aan een tentoonstelling, conferentie, festival, presentatie, tijdschrift, website, documentaire, animatiefilm of mobiele applicatie. Een echt communicatiebureau communiceert 360°.

Digitale strategie

Communicatie is er door de jaren heen steeds anders uit gaan zien. We communiceren dan ook veel meer online. Via e-mail en sociale media. Door ons in te lezen op een website en online filmpjes te kijken. De digitale strategie omvat alles wat zich online afspeelt. Van een nieuwe website tot een mobiele app. Van zoekmachine optimalisatie tot een flitsende nieuwsbrief.

Creatieve campagnes

Wat doet een communicatiebureau? Onder meer héél creatief zijn. Heb je een bepaalde boodschap die in een korte periode voor een groot bereik moet zorgen? Communicatiebureaus bepalen de vorm, rollen dit uit en kneden dit weer bij.

Adverteren

Adverteren bestrijkt alle linies, zowel online als offline. Met als doel bijvoorbeeld een groter bereik, gerichte promotie of meer verkopen. Een communicatiebureau helpt jou onder meer met adverteren via sociale media en Google. Maar ook met folders en billboard reclames. Gaandeweg wordt er bijgestuurd om een zo hoog mogelijke conversie te garanderen. Om zo voor relaties tussen merken en mensen te zorgen.

Foto en video

Om gericht te communiceren heb je interessante content nodig. Content omvat niet alleen tekst, maar ook de creatie van beelden. Dat betekent filmen en monteren. Een nieuwe bedrijfsvideo of een opvallende reclamespot. 2D én 3D.

Wat doet een communicatiebureau?

Op 360° communiceren. Meer weten over bovenstaande invullingen? Neem dan snel contact op met onze communicatie managers.

Recent Blog Posts
Tags

Bezoekadres
Overtoom 141 Loft
1054 HG Amsterdam
The Netherlands

Emailcontact
algemene vragen
info@greencreatives.nl
offerte@greencreatives.nl

Telefonisch contact
tel +31 (0) 20 737 03 46
whatsapp +31 (0) 6 410 33 796
skype greencreatives

green-creatives-logo-avatar

KLAAR OM ER ECHT WERK VAN TE MAKEN?

Green Creatives maakt waar waarvan u altijd al droomde.

TRUSTED BY SOME OF THE WORLD’S SMARTEST COMPANIES

hoe-kies-ik-het-juiste-reclamebureau.-green-creatives

Start typing and press Enter to search