Ontmoet onze nieuwe stagiaire Martijn

De nieuwe stagiaire, Martijn

Hi allemaal,
Ik ben Martijn, en kom vanaf vandaag 6 maanden stage lopen bij Green Creatives.
Nadat ik met twee opleidingen ben gestopt besloot ik dat ik het er niet bij moest laten, ik moet mezelf doorontwikkelen op andere manieren. Dit resulteerde in een mailtje die me deze stage opleverde.

Al langere tijd heb ik mij bezig gehouden met marketing. Ik vond het interessant om iets op te bouwen wat andere mensen aansprak en waar zij zich in konden vinden – vanuit daar is mijn natuurlijke interesse in marketing en design ontstaan.

Dit resulteerde er al snel in dat ik mezelf met diverse ontwerp- en videobewerkingssoftware bezighield, en via YouTube leerde hoe ik dit kon gebruiken.

Na met twee opleidingen gestopt te zijn moest ik eens goed gaan nadenken waarom het niet voor mij werkte en wat ik wel wilde. Ik geloof in praktisch leren en direct aan de slag gaan, met ervaring als leermeester. Deze kans heb ik nu kunnen vinden bij Green Creatives, en ga ik met een enthousiaste blik op de toekomst aan de slag!

findyourrightplace
Dont take part, Take over New Dynasty
Recent Blog Posts
Tags

Bezoekadres
Overtoom 141 Loft
1054 HG Amsterdam
The Netherlands

Emailcontact
algemene vragen
info@greencreatives.nl
offerte@greencreatives.nl

Telefonisch contact
tel +31 (0) 20 737 03 46
whatsapp +31 (0) 6 410 33 796
skype greencreatives

green-creatives-logo-avatar

KLAAR OM ER ECHT WERK VAN TE MAKEN?

Green Creatives maakt waar waarvan u altijd al droomde.

TRUSTED BY SOME OF THE WORLD’S SMARTEST COMPANIES

hoe-kies-ik-het-juiste-reclamebureau.-green-creatives

Start typing and press Enter to search