Ontmoet onze nieuwe stagiair Vincent

De START van een leerzaam half jaar bij Green Creatives.

Ik, Vincent van den Heuvel ben geboren en woonachtig in ‘t mooie Apeldoorn en loop vanaf vandaag èèn half jaar stage in het nog net iets mooiere Amsterdam, en dan natuurlijk bij Green Creatives. Ik ben 19 jaar oud en studeer op dit moment Media- en vormgever het Cibap vak college in Zwolle. Momenteel zit in het 3e jaar van mijn 4 jaar durende opleiding.

In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden, doe ik aan hardlopen, tennis en als ik nog tijd over heb schilder ik wat mij de afgelopen tijd heeft aangesproken. Eeeeeeeen kijk ik natuurlijk Netflix !!

Vormgeven is iets wat ik al jaren met veel plezier doe, ik kijk graag kritisch naar mijn werk en het werk van andere. Mijn stijl zou ik omschrijven als strak, modern, fris met kleine details erin verwerkt, een echte ”eye catcher” daar streef ik naar! Mede daarom vind ik het tofst om logo’s, flyers en grafische beelden te ontwerpen. Mijn inspiratie doe ik op door vooral goed om mij heen te kijken, overal waar je kijkt zie je vormen, structuren en/of elementen die je mogelijk goed kan gebruiken in je proces.

Werk Vincent Green Creatives
Ik hoop deze stageperiode mijn portfolio verder uit te kunnen breiden, mij te verdiepen in Guerrillacampagnes, animeren en fotograferen en natuurlijk mijn grafische skills verder te ontwikkelen. Maar ik denk, ik bedoel ik weet zeker dat dat bij Green Creatives wel gaat lukken!

green-creatives-logo-avatar
KLAAR OM ER ECHT WERK VAN TE MAKEN?
Green Creatives maakt waar waarvan u altijd al droomde.
TRUSTED BY SOME OF THE WORLD’S SMARTEST COMPANIES
hoe-kies-ik-het-juiste-reclamebureau.-green-creatives

Start typing and press Enter to search