Ontmoet onze grafisch designer, Erik Benthem

Ontmoet onze grafisch designer, Erik Benthem

Hallo, ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Erik, 27 jaar, single en een echte levensgenieter. Mensen die mij kennen zien mij als een enthousiaste en gepassioneerde grafisch designer.

Als kind was ik altijd aan het tekenen. Naar mate de tijd verstreek maakte het tekenen plaatst voor ontwerpen. Mede dankzij mijn studie heb ik mij mogen ontwikkelen tot een volwaardig grafisch designer. Als ik kijk naar mijn werkwijze valt mij op dat eenvoud de rode draad vormt in mijn grafisch portfolio. Vaak probeer ik bewust, dan wel onbewust, eenvoud in een ontwerp aan te brengen. Ik geloof dat het ontwerp op deze manier dichter bij de essentie komt en ook visueel krachtiger oogt. Zo probeer ik mij als grafisch designer te onderscheiden.

Voorliefde voor Amsterdam

Na mijn studie aan de Hogeschool Utrecht ben ik op zoek gegaan naar een full-timebaan waar ik als grafisch designer mijn ei kwijt kan. Mijn oog viel op het reclamebureau Green Creatives, gevestigd in Amsterdam. Zelf ben ik woonachtig in Kortenhoef, een klein dorp gelegen naast de mediastad Hilversum. Kortenhoef is een prachtig dorp om te wonen, maar ikzelf heb een voorliefde voor Amsterdam. De stad staat voor mij symbool voor ambitie, inspiratie en ik voel mij in deze wereldstad als een vis in het water. I love Amsterdam!

Drang om te Designen

Zelf heb ik het gevoel dat ik voor ontwerpen in de wieg ben gelegd. Ontwerpen is waar ik echt goed in ben en waar al mijn kwaliteiten het meest tot zijn recht komen. Daarnaast is de drang om te ontwerpen continu aanwezig. Het feit dat ik als kind zijnde altijd aan het tekenen was heeft mij het designer-pad opgestuurd. Tevens haal ik voldoening uit de erkenning die ik krijg voor mijn werk. Dat is waarom ik grafisch designen zo leuk vind om te doen.

Met het oog op de toekomst

Momenteel ben ik werkzaam als designer bij Green Creatives, het tofste reclamebureau van Nederland. Green Creatives is uniek mede door de grote verscheidenheid aan klanten en de dynamische werksfeer. Ik zit bij Green Creatives op mijn plek en ben onderdeel geworden van een dynamisch team. Ik hoop de komende tijd veel te leren onder andere op het gebied van grafisch design, branding en webdesign. Daarnaast wil ik mijzelf blijven ontwikkelen, want als grafisch designer ben je nooit uitgeleerd. Het is fijn om eindelijk klaar te zijn met studeren en mij te richten op datgene wat ik het allerliefste doe: grafisch designen.

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf?

Bekijk dan snel ons portfolio of neem contact op met onze online specialisten.

Recent Blog Posts
Tags

Bezoekadres
Overtoom 141 Loft
1054 HG Amsterdam
The Netherlands

Emailcontact
algemene vragen
info@greencreatives.nl
offerte@greencreatives.nl

Telefonisch contact
tel +31 (0) 20 737 03 46
whatsapp +31 (0) 6 410 33 796
skype greencreatives

green-creatives-logo-avatar

KLAAR OM ER ECHT WERK VAN TE MAKEN?

Green Creatives maakt waar waarvan u altijd al droomde.

TRUSTED BY SOME OF THE WORLD’S SMARTEST COMPANIES

hoe-kies-ik-het-juiste-reclamebureau.-green-creatives

Start typing and press Enter to search