Ontmoet onze nieuwe stagiaire Lauraine

Ontmoet onze nieuwe stagiaire

Hi allemaal, vanaf vandaag loop ik zes maanden stage bij Green Creatives! Ik ben Lauraine van Leeuwen, 25 jaar oud en woon sinds 6 jaar in Amsterdam. Ik ben opgegroeid op het zonnige Curaçao, waar mijn ouders nu nog steeds wonen. In januari ben ik afgestudeerd aan de studie Media, Informatie en Communicatie. Ik heb mij hier vooral gefocust op de (online)Marketing kant.

De vraag is natuurlijk waarom ik nu stage ga lopen terwijl ik net mijn diploma op zak heb. Dit komt omdat ik merk dat ik van creatief bezig zijn toch het meest enthousiast word. Ik heb daarom besloten om toch eerst nog ervaring op te doen als grafisch vormgever en te doen wat ik écht leuk vind en daarna hopelijk hier een leuk baan in te vinden. Green Creatives lijkt mij hiervoor het perfecte bedrijf!

Ik hoop aankomend half jaar veel ervaring op te doen als grafisch vormgever en onder ander veel te leren over het maken van huisstijlen, logo’s en het maken van websites. Ik kijk erg uit naar deze aankomende 6 maanden en hoop mooie dingen te creëren!

 

Recent Blog Posts
Tags

Bezoekadres
Overtoom 141 Loft
1054 HG Amsterdam
The Netherlands

Emailcontact
algemene vragen
info@greencreatives.nl
offerte@greencreatives.nl

Telefonisch contact
tel +31 (0) 20 737 03 46
whatsapp +31 (0) 6 410 33 796
skype greencreatives

green-creatives-logo-avatar
KLAAR OM ER ECHT WERK VAN TE MAKEN?
Green Creatives maakt waar waarvan u altijd al droomde.
TRUSTED BY SOME OF THE WORLD’S SMARTEST COMPANIES
hoe-kies-ik-het-juiste-reclamebureau.-green-creatives

Start typing and press Enter to search