Ontmoet onze nieuwe stagiaire Nurdan

Een nieuwe stagiaire

Hoi hoi,
Het is zover. Vandaag begin ik mijn stage bij Green Creatives voor zes maanden. Waar ik heel veel zin in heb en ernaar uit kijk zoveel mogelijk te leren.

Mag ik mezelf voorstellen?! Mijn naam is Nurdan en ik ben vijf jaar geleden vanuit Duitsland naar het mooie, charmante Amsterdam verhuisd. Waar ik me inmiddels helemaal thuis voel. Creativiteit, enthousiasme en passie zijn op mijn lijf geschreven. Lang heb ik met veel liefde als bloemiste gewerkt. Omdat ik graag verder wilde groeien heb ik besloten grafisch vormgeving te studeren. Deze studie heb ik succesvol afgerond. Nu kijk ik er naar uit om logos, websites, corporate design, identities en nog veel meer te ontwerpen.

Recent Blog Posts
Tags

Bezoekadres
Overtoom 141 Loft
1054 HG Amsterdam
The Netherlands

Emailcontact
algemene vragen
info@greencreatives.nl
offerte@greencreatives.nl

Telefonisch contact
tel +31 (0) 20 737 03 46
whatsapp +31 (0) 6 410 33 796
skype greencreatives

green-creatives-logo-avatar

KLAAR OM ER ECHT WERK VAN TE MAKEN?

Green Creatives maakt waar waarvan u altijd al droomde.

TRUSTED BY SOME OF THE WORLD’S SMARTEST COMPANIES

hoe-kies-ik-het-juiste-reclamebureau.-green-creatives

Start typing and press Enter to search