Wil jij een website laten maken in Amsterdam?

Wil jij een website laten maken? Weet dan goed waar je op moet letten. Green Creatives heeft de tips en de tricks voor jou op een rijtje gezet waar je allemaal aan moet denken:

  • Bepaal het doel van je website en voor welke doelgroep de website bedoeld is
  • Vormgeving is niet alleen van belang. Kijk ook naar gebruiksvriendelijkheid van de website en de vindbaarheid van de website
  • Bedenk of je zelf de website wilt beheren of juist niet
  • Zorg voor goede communicatie met je website bouwer. Zorg ervoor dat je verwachtingen op één lijn liggen met de website bouwer.
  • Denk zelf na over het uiterlijk van je website. Kijk rond op internet en maak een lijst met website die je aanspreken en websites die je niet aanspreken.
  • Kijk naar de toekomst! Bedenk je ook goed wat je in de toekomst met je website wilt. Het is belangrijk om dit met je websitebouwer te bespreken en voor een beheersysteem te kiezen dat flexibel genoeg is om later dingen toe te voegen.

Green Creatives helpt je met een website laten maken in Amsterdam

Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken. Green Creatives zorgt ervoor dat je bezoekers direct de juiste ervaring krijgen op je website. We hebben inmiddels meerdere website projecten afgerond in Amsterdam. Onze websites worden vanuit Amsterdam gebouwd in het WordPress platform, een Google-vriendelijk en eenvoudig in gebruik CMS.

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op voor een brainstorm. Wij luisteren ook graag naar jou en naar leuke nieuwe ideeën. Samen kunnen we tot een nieuwe website komen en helpen je je resultaten te verbeteren. Bel voor een afspraak 020-737 03 46 of vul hier je gegevens in. We nemen snel contact met je op!

Stel je vraag

Bericht

Naam *

Email *

Telefoon (optioneel)

captcha

Vul de bovengenoemde anti spam code in

KLAAR OM AAN JOUW VOLGENDE PROJECT TE BEGINNEN?

Zin om samen met ons je design- en ontwikkelbehoefte aan te gaan.

KLAAR OM AAN JOUW VOLGENDE PROJECT TE BEGINNEN?

Zin om samen met ons je design- en ontwikkelbehoefte aan te gaan.

KLAAR OM AAN JOUW VOLGENDE PROJECT TE BEGINNEN?