Logo ontwerp

laat uw merk spreken

Logo Ontwerp vanuit Amsterdam

Een goed logo ontwerp weerspiegelt de identiteit van je bedrijf of je organisatie. Je logo communiceert in één oogopslag iets over de filosofie, waarden, plaats in de markt en je doelstelling. Het is je beeldmerk; de basis van het imago van je onderneming. Wij zoeken samen met je naar een uitstraling die de doelgroep van je product of dienst aanspreekt. Strak en hip of juist klassiek en luxe.

Hoe we tot het perfecte logo ontwerp komen voor je zaak

Met je organisatiedoelstellingen in het achterhoofd selecteer je zelf tien voorbeelden zoeken van logo’s die je aanspreken. Vervolgens analyseren we samen de overeenkomsten in deze gevonden logo’s. Hieruit beginnen we met het ontwerpen van de nieuwe identiteit en bedrijfsbranding. We beginnen te schetsen, met potlood. Handwerk dus. Om de beste concepten op de computer uit te werken. Na enkele revisierondes, waarin je steeds feedback geeft op de conceptversies en de vorderingen daarin, komt in samenwerking hét logo tot stand. Resultaat: een beeldmerk waar je echt trots op bent.

Wat maakt een goed logo? Volgens Green Creatives is dat:

 

atowork-placeholder-blanc

Eltite logo

I am text block. Click edit button to change this text.

atowork-placeholder-blanc

Pand Zuid

I am text block. Click edit button to change this text.

Staylutions

Is een nieuw bedrijf dat shortstay oplossingen biedt voor huiseigenaren. De opdrachtgever was op zoek naar een internationaal, sterk logo dat huis en oplossing moest communiceren. Belangrijk was dat het bedrijf door het logo wereldwijd herkend zou worden als A-merk.

JILI | Bubble Tea & More

“Bubble Tea” is een bijzondere manier om thee te drinken. Het drankje bestaat uit een combinatie van groene of zwarte thee met fruitsmaak en smaakparels, tapiocaballetjes of fruitballetjes die openspringen in de mond. Wij zorgden de gehele branding voor Jili bubble tea and more met hun eerste concept store in Antwerpen. De branding van Jili begon met het ontwerp van hun logo.

Harberton Risk Management

Harberton is een bedrijf dat alles wat waardevol voor je is veilig houdt, van je kunstcollectie tot je kinderen. De veiligheid moest in het logo terugkomen. De O in het logo staat symbool voor het altijd weten waar jouw schatten zijn.

Rokin 75

Midden in hartje Amsterdam bevindt zich Rokin75, een verzamelgebouw voor de creatieve industrie. De wensen voor het logo ontwerp waren duidelijk: het logo moest strak overkomen en uiteindelijk als brand neergezet kunnen worden. De rode stip symboliseert het midden van de stad, waar het allemaal gebeurt, bij Rokin 75 dus.

Lessyr BV

Less is more was het uitgangspunt voor het ontwerp van het logo voor Lessyr. Qua uitstraling wilde de opdrachtgever een duidelijk maar simpel logo hebben.

Gaming Legal Advocaten Amsterdam

Gaming Legal Amsterdam – Valletta is een advocatenkantoor gespecialiseerd in EU belasting en online gaming. De opdracht was een re-design van het voorgaande logo. De specificaties voor het nieuwe logo waren dat het gewaagd en uniek moest zijn. Geen standaard advocatenbureau.

Kinder Beest Feest

Stichting Kinder Beest Feest van dierentuin Artis is een dag voor zieke kinderen. Om de privacy van de kinderen te beschermen wilde Stichting Kinder Beest Feest graag een website waar kinderen in een afgeschermde omgeving foto’s van de dag konden terug zien. De website moest een vrolijke uitstraling hebben die aansluit bij de leeftijd van de doelgroep.

123 A Better Me

123 A Better Me verzorgt gehele trainingsprogramma’s voor allerlei type mensen. Afvallen, Spiermassa opbouwen en fitness. Dit is allemaal te realiseren, vaak in drie grote stappen 1 – 2 – 3. Het logo moest dan ook laagdrempelig en aansprekend zijn.

Martin Luther Kingschool Purmerend

De Martin Luther Kingschool te Purmerend heeft een nieuw fris logo gekregen in 2009. De twee kleuren staan voor aan de ene kant leren samen met onderwijs. De kringen zijn de lijnen waarin de school les geeft.

 

ISDuurzaam

Het logo bestond al een aantal jaren. Green Creatives heeft het oude logo een nieuwe look gegeven. IsDuurzaam heeft een heldere mening over duurzaamheid, vandaar de spraakballon.

Alight Careers Amsterdam

ALIGHTcareers organiseert seminars om je passie in je werk of je business te ontdekken en te realiseren. In de opstartfase kwam ALIGHTcareers bij Green Creatives voor de branding. Het logo moest inspiratie en passie communiceren.

RDP | Roma Development Projects

RDP Project is een bedrijf dat wereldwijd opereert. Zakelijk en strak. De kleur blauw staat voor zakelijkheid en betrouwbaarheid.


Oscar Carre School

De Oscar Carré School in de Amsterdamse pijp heeft begin 2012 een nieuwe schoolbrochure. De kinderen hebben aan dit project mee geholpen en hebben de basis voor het logo getekend. Green Creatives heeft dit vervolgens tot een professioneel ontwerp.

Mavim

Mavim biedt oplossingen voor kwaliteitsmanagement en business process management. Het uitroepteken staat voor het antwoord dat Mavim kan bieden.


Westergoud

Westergoud is een kookstudio in het Westerpark. Maar Westergoud kan ook worden gehuurd voor evenementen en feesten. Het logo ontwerp moest de opkomende zon weergeven samen met een element uit het Westerpark, de boom.

Weideroem

Weideroem is een leverancier van Nederlands biologisch boederijvlees. De opdracht van Weideroem was een professioneel, strak en zakelijk logo.


NFCO (concept logo)

Een van onze conceptlogos.

Kroon Restyle

Kroon Restyle is een uitdeukservice zonder te spuiten. Het logo moest jong en dynamisch zijn, modern en natuurlijk de kroon bevatten – naar de naam van de oprichter. Bovendien moest het logo ook perspectief bieden om het bedrijf te laten uitbreiden naar andere diensten die met het uiterlijk van de auto te maken hebben.

Amstelhoven

Makelaarskantoor Amstelhoven te Amstelveen heeft sinds 2009 een nieuw logo die de basis vormde voor een corporate branding.

Word ook onze klant?

The Best of Green Creatives

Start typing and press Enter to search