Hoe snel is jouw website? Doe de website speed test

Hoe snel is jouw website? Doe de website speed test

Iedereen kent het wel, de irritatie die optreedt bij een trage internetverbinding of lange laadtijd. Aan de trage internetverbinding kan je als bedrijf weinig doen. De laadtijd van jouw website kan je wel beïnvloeden en voor veel bedrijven valt nog veel winst op dit gebied te behalen.

Een jaar of 10 geleden was het nog heel normaal dat je 9 á 10 seconden moest wachten voor een website volledig geladen was. Tegenwoordig zijn mensen steeds kritischer en wordt de laadtijd in toenemende maten belangrijker. Een snellere website zorgt ervoor dat bezoekers niet wegklikken op het moment dat het 2,5 seconden duurt, zoekmachines nemen de laadtijd van je pagina ook mee in hun ranking.

[image_with_animation image_url=”10307″ animation=”Fade In” img_link_target=”_self”]

Google heeft zichzelf als doel gesteld alle zoektermen binnen 400 m/s te laden. Ter vergelijking, het knipperen met je ogen duurt gemiddeld 500 m/s. Natuurlijk kan een grootmacht als Google zulke doelen stellen. Voor veel bedrijven met een kleiner budget en minder kennis gelden iets andere regels. Uit onderzoek is gebleken dat rond de 2,5 seconden het keerpunt zit. Na de 2,5 seconden blijkt dat een groter deel van de mensen begon weg te klikken.

Met deze website speed test kan je handig checken hoelang de laadtijd van jouw website is. Daarnaast geeft het gelijk handige tips hoe je de laadtijd kan optimaliseren. Een aanrader! Niemand houdt er immers van om lang te moeten wachten.

Een website laten maken?

Wij helpen je graag aan een snelle mooie website!?

Recent Blog Posts
Tags

Bezoekadres
Overtoom 141 Loft
1054 HG Amsterdam
The Netherlands

Emailcontact
algemene vragen
info@greencreatives.nl
offerte@greencreatives.nl

Telefonisch contact
tel +31 (0) 20 737 03 46
whatsapp +31 (0) 6 410 33 796
skype greencreatives

green-creatives-logo-avatar

KLAAR OM ER ECHT WERK VAN TE MAKEN?

Green Creatives maakt waar waarvan u altijd al droomde.

TRUSTED BY SOME OF THE WORLD’S SMARTEST COMPANIES

hoe-kies-ik-het-juiste-reclamebureau.-green-creatives

Start typing and press Enter to search