Gebruik jij Google Analytics al?

Gebruik jij Google Analytics al?

Een mooi vormgeven website, content die veel gelezen wordt en een grote groep vaste websitebezoekers die vaak terugkomen. Voor veel bedrijven zal dat als muziek in de oren klinken. Door gebruik te maken van verschillende tools kan je de performances van een website meten. In een vorig blog zijn we ingegaan op de SEO checker waarmee je test hoe hoog jouw website scoort in Google en gaven we tips gegeven voor een optimale landingspage. Dit keer bespreken we Google Analytics. Een belangrijke tool waarmee je de overall performances van jouw website meet.

Om optimaal aan de wensen en behoeften van websitebezoekers te voldoen is ontzettend interessant om te weten wat het gedrag van die bezoekers is. Welke artikelen worden gelezen? Wat wordt genegeerd en welke pagina’s worden het meest bezocht? Om die reden is het handig om gebruik te maken van Google Analytics. Onder het mom: meten is weten krijg je via analytics veel ontzettend handige informatie over jouw website en de bezoekers en hun gedrag.

Google Analytics is een gratis webtool die gebruikt wordt om het gedrag van bezoekers te meten, de conversie van websites en alle activiteiten van én naar jouw website. Door het onderstaande filmpje krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en voordelen van Google Analytics.

Recent Blog Posts
Tags

Bezoekadres
Overtoom 141 Loft
1054 HG Amsterdam
The Netherlands

Emailcontact
algemene vragen
info@greencreatives.nl
offerte@greencreatives.nl

Telefonisch contact
tel +31 (0) 20 737 03 46
whatsapp +31 (0) 6 410 33 796
skype greencreatives

green-creatives-logo-avatar

KLAAR OM ER ECHT WERK VAN TE MAKEN?

Green Creatives maakt waar waarvan u altijd al droomde.

TRUSTED BY SOME OF THE WORLD’S SMARTEST COMPANIES

hoe-kies-ik-het-juiste-reclamebureau.-green-creatives

Start typing and press Enter to search