De meest ingenieuze verpakking designs

De meest ingenieuze verpakking designs

Verpakkingen zijn het ondergeschoven kindje als het gaat over product verkoop. Aan alles wordt gedacht, een goed product, de juiste marketingstrategie en het imago. De verpakking is slechts een irritant stuk plastic dat zo snel mogelijk moet worden weggegooid. Als er iets beter wordt nagedacht over ingenieuze verpakking designs kan dit de beleving van mensen versterken of zelfs extra waarden toevoegen. De onderstaande producten zou je al bijna aanschaffen voor alleen de verpakking.

Apple verpakking

Apple verpakking

Apple besteed veel aandacht aan de verpakking van haar producten. Net als de Apple Stores moet het uitpakken van jouw nieuwe Macbook een ervaring zijn. Het ontwerp van de verpakking is precies in de stijl van Apple en het product, simpel en krachtig.

Note verpakking

Noté verpakking

Simpel, grappig en uiterst effectief. Deze oordopjes van Noté zitten in de verpakking als noten op de notenbalk. Dit is typisch een geval van ‘Dat had iedereen kunnen bedenken.’. Een goed voorbeeld van een ingenieuze verpakking design.

Pop-Up-Popcorn

Pop-up Popcorn verpakking

Valt altijd de helft van jouw popcorn op de grond als je het probeert uit de zak in een kom te doen? Geen geschikte schalen in huis? Dan is de pop-up popcorn wat voor jou! Het is een popcornzak en schaal in één.

creative-packaging-4-20

Designers Anonymous verpakking

Leuke en ijzersterk re-branding van een anders gewone waterfles.

creative-packaging-4-29-1

Naoto Fukasawa verpakking

Een prachtige verpakking van een simpel pakje drinken. Het design laat niet alleen de vrucht zien waarvan het sapje is gemaakt, het zorgt ook voor een versere en frissere uitstraling van het pakje drinken.

creative-packaging-4-17-2

Moustache paintbrushes

Movember, speciale snorrenkappers en snorrenkwasten. Met de snorrengekte in het achterhoofd zijn deze kwasten een uitstekende vinden. Door de verpakking lijkt het alsof je een snor met sikje koopt!

sabadi

Sabadi Chocolate

Zie je de kleine handjes? Een klein maar belangrijk detail. Het geeft het merk een speels en vriendelijk karakter.

anti-theft-lunch-bag

Anti-diefstal lunch zak

Is jou lunch wel eens gestolen? Met deze anti-diefstal lunch zakjes hoef je daar niet meer bang voor te zijn. De schimmel opdruk zorgt er voor dat je lunch van jouw blijft.

green-creatives-logo-avatar

KLAAR OM ER ECHT WERK VAN TE MAKEN?

Green Creatives maakt waar waarvan u altijd al droomde.

TRUSTED BY SOME OF THE WORLD’S SMARTEST COMPANIES

hoe-kies-ik-het-juiste-reclamebureau.-green-creatives

Start typing and press Enter to search