Daan de Wit, onze nieuwe stagiair

Hi! Mijn naam is Daan de Wit. Marketing student, 23 jaar oud en woonachtig in de mooiste stad van de wereld, Amsterdam. Momenteel ben ik  marketing stagiair bij Green Creatives. De komende zes maanden houd ik me bezig met marketing en concept ontwikkeling. Mijn focus komt te liggen op Social Media marketing en het ontwikkelen van creatieve methodes met als doel mensen te raken. Juist het verhaal dat producten en diensten willen vertellen, de rol van de consument en de invloed van marketing en reclame hierop vind ik fascinerend. Juist daarom ben ik ontzettend blij dat ik bij Green Creatives stage mag lopen.

Naast marketing heb ik nog een aantal passies, snowboarden, les geven en organiseren. Elke winter ben ik een aantal weken in Oostenrijk om kids snowboard les te geven. Sinds een paar jaar organiseer ik met Overvloed dance evenementen met als doelstelling de gezelligheid te laten terugkeren op de dansvloer. Wat begon als intiem feestje voor vrienden in de buitenlucht is inmiddels een organisch groeiende organisatie die evenementen organiseert in Doka, Studio 80 en ADE. Na mijn afstuderen hoop ik al het bovenstaande te kunnen combineren tot het, voor mij althans, ultieme leven 🙂