Poster ontwerp

Een poster is een beproefde methode om te communiceren en adverteren. De laatste jaren maakt de poster zelfs een revival door. Aanplakken is weer hip. Een poster kan eigenlijk vrijwel overal ingezet worden. Ingelijst op uw kantoor, in een abri bij bushokjes, op beurzen als presentatiemateriaal. Een poster kan zelfs als relatiegeschenk dienen. Voor iets wat eigenlijk alleen een bedrukt stuk, groot papier is, zijn de toepassingsmogelijkheden verrassend veelzijdig. Een poster ontwerp vindt ook zijn weg naar precies die plekken waar uw doelgroep zich bevindt. Winkels, scholen, theaters, ziekenhuizen, musea en gewoon op straat, doelgerichter kan bijna niet.

Een onderscheidend poster ontwerp

Een poster ontwerp heeft eigenlijk maar 1 keihard criterium, het moet onderscheidend zijn. En daar komen wij om de hoek kijken. Om de aandacht te trekken bedenkt Green Creatives een concept dat opvalt, in positieve zin, en aantrekkelijk is. Met een geweldig poster ontwerp als resultaat. Onderschat de kracht van de zo bekende poster niet. We helpen u graag te ontdekken hoe uw poster ontwerp dat tot actie aanzet eruit ziet. Belt u ons?

poster-ontwerp-a-klein-green-creatives

Voor vragen, kunt u altijd bij ons terecht.

  • Wij vinden het fijn om u alvast een beetje te leren kennen om zo goed voorbereid uw aanvraag te kunnen behandelen. Daarom willen wij graag ietwat meer weten, waar u exact naar op zoek bent.

green-creatives-lets-build-your-brand-algemeen-02

Waarom Green Creatives Kiezen?

Wij werken met hetzelfde enthousiasme aan jouw ondermening
als dat jij doet, en geven je advies en de service die je onderneming verdient.

 Altijd een professioneel ontwerp
 Deadlines worden gehaald gegarandeerd
 Creatief en enthousiast team
 Buitengewoon goede service
 Strategische hulp bij het opzetten van je reclamecampagne
 Snel en persoonlijk contact
 Doelgericht op resultaten

Voorbeelden van onze posters

Party_On_Monday_Posters_Green_Creatives_Header
ISS_Poster_Green_Creatives
bangkok-thai-delivery-poster-green-creatives
Party_On_Monday_Poster_Green_Creatives_02
123ABetterMe_Poster_Green_Creatives
Party_On_Monday_Poster_Green_Creatives_05

Onze branding diensten

Merkstrategie

Creativiteit moet gestuurd worden. Door een duidelijk doel en een effectieve weg daar naartoe. Daarom blinkt Green Creatives uit in strategie.
Hierom is een strategie noodzakelijk…

Branding

Reclamebureau Amsterdam Green Creatives maakt merken die opvallen. Logo’s, ontwerpen en campagnes waar het oog van uw toekomstige klanten op valt en bij blijft hangen. Zodat u uitgebreid de kans krijgt uw verhaal te vertellen. Show me what branding can do

Logo

Het bedrijfslogo of productlogo is het krachtigste beeldmerk in het arsenaal. De puurste vorm van uw merk. Dat beeld bestaat al, wij moeten het alleen nog vormgeven. U herkent het meteen.
Bekijk het effect van logo ontwerp

Huisstijl

De beeldtaal van uw merk stopt niet bij een logo. Het spreekt ook via uw briefpapier, uw enveloppen en uw with-compliments-cards. Letterlijk uw – complete – huisstijl dus.
Bekijk wat een huisstijl kan doen

Website

Er is geen sneller medium dan het web. De wereld ligt aan uw voeten, maar een potentiële klant kan ook met een klik weer weg zijn. Professioneel webdesign maakt het verschil. Laat ons uw merk vormgeven.
Bekijk waarom webontwerp loont

SEO

Een toppositie in de Google zoekresultaten – en zo acquireren – is voor ieder bedrijf haalbaar. Ja, dat is nogal een claim. En ja, onze SEO-ers maken dat waar. 1 controlevraag: hoe bent u bij ons terechtgekomen?
Lees wat SEO voor u kan doen

green-creatives-logo-avatar

KLAAR OM ER ECHT WERK VAN TE MAKEN?

Green Creatives maakt waar waarvan u altijd al droomde.

TRUSTED BY SOME OF THE WORLD’S SMARTEST COMPANIES

hoe-kies-ik-het-juiste-reclamebureau.-green-creatives

Start typing and press Enter to search