Print en drukwerk

Mag ik uw visitekaartje?

Mag ik uw visitekaartje?

Online promotieactiviteiten; het populairste jongetje van de klas. Maar ook drukwerk speelt nog altijd een glansrol bij het verspreiden van wat u te vertellen heeft. Flyers en posters in abri’s bereiken nog steeds heel veel mensen. Drukwerk en print horen nog altijd een plekje te krijgen in uw marketing arsenaal.

Uw huisstijl laten printen of drukken?

Briefpapier, vervolgpapier, enveloppen, visitekaartjes, met-vriendelijke-groet-kaartje… Allemaal elementen van een huisstijl die gedrukt moeten worden, zodat u uw bedrijf in volle glorie kunt presenteren aan de buitenwereld.

Product_Image_Vierkantjes_Brochure_Ontwerp_01
Product_Image_Vierkantjes_Brochure_Ontwerp_02

Wij zijn fan van drukwerk

Bij Green Creatives maken we ons hard voor print & drukwerk. Zoeken de beste plekken voor u om uw drukwerk te verspreiden. Waar in de stad hangen we een poster? Waar moeten uw flyers belanden? Onze vormgeving zorgt voor een prachtig ontwerp. Een ontwerp dat uw doelgroep zal aanspreken. Zodat uw merk en naam nog meer bekendheid krijgt onder de juiste mensen. Net als met al onze projecten, gaan we ook in het geval van drukwerk voor het allerbeste resultaat.

In onze portfolio op deze website hebben we voorbeelden opgenomen van print en drukwerk die we hebben mogen verzorgen voor onze klanten. Ook uw onderneming kan profiteren van de vakkundigheid van Green Creatives op dit gebied. Dus als u iets ziet wat u aanspreekt, laat het ons weten. We maken ook graag voor u een ontwerp waar men niet omheen kan.

Een goed ontworpen logo is volgens Green Creatives:

Effectief logo ontwerp door Green Creatives

Voorbeelden van ons drukwerk

green-creatives-logo-avatar
KLAAR OM ER ECHT WERK VAN TE MAKEN?
Green Creatives maakt waar waarvan u altijd al droomde.
TRUSTED BY SOME OF THE WORLD’S SMARTEST COMPANIES
hoe-kies-ik-het-juiste-reclamebureau.-green-creatives

Start typing and press Enter to search