3D visualisatie vastgoed

Vastgoedprojecten

3D visualisatie vastgoed

Voor verschillende vastgoedprojecten hebben wij al 3D visualisaties mogen maken. Met een architect in huis is dat natuurlijk geen uitdaging, maar wel een groot plezier om te doen. Indrukwekkende 3D-ontwerpen zijn ideaal om vastgoedprojecten te promoten en vorm te geven. Zeker wanneer de bouw nog niet voltooid is een 3D-weergave een unieke manier om potentiële klanten te verleiden. Huizen, kantoren, alle denkbare onroerend goed-projecten komen tot leven met een video in 3D. En flyby, alsof u het voltooide project al kunt laten filmen met een drone. Ook uw vastgoedproject tot leven laten komen? Neem contact op met Alex, hij helpt en ontwerpt graag, heel graag!

Voorbeelden van onze 3d visualisaties

3D visualisatie Buiten Wonen

Buiten Wonen in Amsterdam | 3D visualisatie vastgoed

Green Creatives verzorgde voor Buiten Wonen in Amsterdam de gehele communicatie waaronder het 3D ontwerp van de woningen.

3D plattegrond Rokin 75

Rokin 75 | 3D visualisatie vastgoed

3D, branding & identity voor Rokin 75 in opdracht van de eigenaar van het verzamelgebouw aan de hoofdstraat van Amsterdam. Het gehele pand van Rokin 75 is in 3D opgetrokken en laat de locatie van ieder bedrijf in een 3D impressie zien.

Visualisatie Carbon

Carbon, Queens, en 6OAKS Amsterdam | 3D visualisatie vastgoed

Green Creatives verzorgt samen met Architectenburo Ton Hol de 3d artist impression voor alle nieuwbouw- en vernieuwbouwprojecten van OMB.

green-creatives-logo-avatar

KLAAR OM ER ECHT WERK VAN TE MAKEN?

Green Creatives maakt waar waarvan u altijd al droomde.

TRUSTED BY SOME OF THE WORLD’S SMARTEST COMPANIES

hoe-kies-ik-het-juiste-reclamebureau.-green-creatives

Start typing and press Enter to search