Merkstrategie bij Green Creatives

Bij het begin beginnen

Nadenken over uw (merk)strategie

Uw merkstrategie is de manier waarop uw organisatie marketing inzet om haar doelstellingen te bereiken. De organisatiedoelstellingen zijn daarom leidend voor het bepalen van uw merkstrategie.

Met een goede merkstrategie onderscheidt u zich als organisatie van uw concurrenten. Een strategische planning is richtinggevend voor alle beslissingen op het gebied van marketing voor de komende jaren. Daarnaast wilt u niet onnodig geld verspillen, een goede merkstrategie laat uw marketingkosten doelgericht zijn.

Laat Green Creatives helpen bij de voorbereiding

In een strategiesessie krijgen we uw missie en visie helder. We bepalen wat de doelgroep is voor uw bedrijf. Wat de belangrijkste drijfveren zijn binnen deze doelgroep om juist uw diensten of producten te kopen. We bepalen de organisatiedoelstellingen en uw KPI’s.

Vervolgens maken we de vertaalslag naar marketing. We gaan met u op zoek naar datgene wat uw organisatie onderscheidt van uw concurrenten. Datgene wat aansluit bij externe trends en ontwikkelingen, en bij de sterkten van uw eigen organisatie.

Op basis van de voornaamste karakteristieken van uw doelgroep, kiezen we de beste manier om uw ideale klanten te bereiken. Uiteraard bespreken we ook via welke media het bereik van gekwalificeerde, potentiële klanten het grootst is.

Laat Green Creatives uw merkstrategie vormgeven

Mocht u besluiten dat u uw merkstrategie in actie wilt omzetten, creëren we met veel passie reclamecampagnes die uw ideale klanten aanspreken. We staan ervoor in dat de juiste marketing uw bedrijfsdoelstellingen behaalt.

ico-ques

Heeft u een vraag?

We’d love hearing from you. Give us a call
and we can chat about your needs.

ico-quote

Offerte aanvragen

See for yourself how Green Creatives
can make your life easier.

ico-book

Gratis e-book ontvangen

Sign up for free today and discover what you need to know about advertising agencies

Start typing and press Enter to search