Marketing bij Green Creatives

De kunst van verkopen

Wij weten wat marketing is

Alles wat een bedrijf onderneemt om verkopen te bevorderen valt onder de noemer marketing. In marketing speelt het identificeren van behoeftes een centrale rol. Het is niet langer, ‘We verkopen hamers. Wilt u een hamer kopen?’ Maar andersom. Bewust mensen zoeken en doelgroepen identificeren. Verborgen drijfveren en de psychologie achter aankopen benoemen. Marketing is een discipline die zijn oorsprong vindt in de analyse van het aankoopgedrag van uw doelgroep. Heel precies en specifiek.

Marketing bij Green Creatives

Op ons kantoor in Amsterdam verzorgen we strategiesessies en reclamecampagnes voor bedrijven die serieus werk willen maken van hun marketingstrategie. Deze strategiesessies en reclamecampagnes vormen de basis van wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen. Als het publiek eenmaal geïdentificeerd is kunnen we heel doelgericht de perfecte mediamix inzetten om hen te bereiken.

Waarom marketing?

Ieder bedrijf bestaat bij de gratie van haar klanten. Als bedrijf zou u er dus alles aan moeten doen om nieuwe klanten te verkrijgen en bestaande klanten te behouden. Als u als bedrijf kunt inspelen op de wensen en behoeften van uw (potentiële) klanten, zal uw marktaandeel gegarandeerd groeien.

Laat ons de ideale marketingmix voor u samenstellen en we houden voor u bij hoe effectief uw campagne is. Niet effectief genoeg? We grijpen voor u in! Mogelijkheden bespreken voor de marketing van uw bedrijf, kom langs in Amsterdam.

green-creatives-logo-avatar

KLAAR OM ER ECHT WERK VAN TE MAKEN?

Green Creatives maakt waar waarvan u altijd al droomde.

TRUSTED BY SOME OF THE WORLD’S SMARTEST COMPANIES

hoe-kies-ik-het-juiste-reclamebureau.-green-creatives

Start typing and press Enter to search