Movies en 3D

Bedrijfsfilms, ook wel corporate videos genoemd

Corporate video

Green Creatives maakt bedrijfsfilms, ook wel corporate videos genoemd. Corporate video’s bestaan in allerlei soorten en maten. Interne bedrijfsfilm of voorlichtingsfilms. Maar ook filmpjes om op uw homepage te plaatsen zodat bezoekers een goed beeld kunnen vormen van uw organisatie. Een opleidingsdocument in de vorm van een trainingsvideo voor uw personeel of maak van uw ‘saaie’ PowerPoint-presentatie iets waar mensen echt graag naar kijken. Animaties, 2D, 3D? U mag het zeggen. Green Creatives komt graag op locatie voor een shoot.  Animaties maken we voor u in onze studio. Nieuwsgierig wat het zou kosten? Neem alstublieft contact met ons op, dan laten wij er een rekensom op los.

Explanimation

Deze term is afgeleid van het Engelse woord explanation; een korte video waarin een complex of lastig verhaal uiteen wordt gezet. Dit wordt eigenlijk altijd gedaan met behulp van animaties. U moet hierbij denken aan bijvoorbeeld instructievideo’s. Een explanimation is altijd opgebouwd rondom uw huisstijl, zodat het duidelijk is van wie de boodschap komt. De stijl van de explanimation sluit aan bij uw bedrijfsimago en wordt voorzien van bijvoorbeeld een animatie en een voice-over.

Een explanimation leent zich uitstekend voor opname op een website of app. Green Creatives creëert effectieve explanimations voor u, kort, bondig en to the point.

Promotional video

Een promotional video is de ultieme manier om een product of dienst te presenteren. Korte, bondige video’s waarin beeld, geluid, huisstijl en sfeer samen komen. Een promotional video zegt meer dan een stuk tekst, uw boodschap komt tot leven. Hiermee wordt uw product als vanzelf interessanter en zal de impuls om uw producten aan te schaffen groeien. Een promotional video op bijvoorbeeld de homepage van uw website levert gegarandeerd rendement op. Promotional videos zijn dé manier om jouw product of dienst te vermarkten!

Leaders & Bumpers

Wij zijn al jaren helemaal thuis en op ons gemak in de reclame- en tv-wereld. We weten dus ook als geen ander wat er allemaal nodig is om een korte clip te realiseren, waarmee u een bijzonder product of evenement kunt promoten. Wij noemen dat soort uitingen ook wel leaders en bumpers. Green Creatives maakt deze leaders , bumpers en ook logo-verschijningen helemaal op maat.

Er is zoveel mogelijk, u houdt het bijna niet voor mogelijk; alle animatie-disciplines: 2D, 3D, cutout, stop motion, en getekende animaties zijn mogelijk. Met een videoproductie vanuit Amsterdam komt uw dienst, product of logo altijd tot zijn recht te laten komen.

Voorbeelden van bedrijfsfilms:

green-creatives-logo-avatar

KLAAR OM ER ECHT WERK VAN TE MAKEN?

Green Creatives maakt waar waarvan u altijd al droomde.

TRUSTED BY SOME OF THE WORLD’S SMARTEST COMPANIES

hoe-kies-ik-het-juiste-reclamebureau.-green-creatives

Start typing and press Enter to search