Geef wat extra intensiteit aan uw merk door het gebruik van logo animatie

Heb jij een leuk logo, maar wil je dit nog wat meer pit geven? Kies dan voor een logo animatie van Green Creatives! Aan de hand van uw bestaande logo en uw bedrijfsstijl maken we een nieuwe animatie die geschikt is voor uw website en socialmedia-kanalen. Wat zijn de voordelen van een logo animatie en wanneer laat u deze maken?

Waarom een logo animatie?

Het doel van een logo animatie is eigenlijk hetzelfde als dat van een logo: het creëren van naamsbekendheid. Klanten herkennen het logo en kiezen vervolgens voor uw product of uw dienst. Met een bewegend logo vraagt u extra aandacht voor uw huisstijl en verrast u nieuwe klanten. U kunt het logo zelfs meenemen naar een evenement of congres. Zo laat u gegarandeerd een goede indruk achter! Concreet: een bewegend logo is duidelijk herkenbaar en blijft dus beter hangen bij de klant.

Kosten van een logo animatie

De kosten van een logo animatie kunnen behoorlijk verschillen. Moet er bijvoorbeeld een nieuw logo ontwikkeld worden, of gebruikt u een beeldmerk dat u klaar heeft staan? Ook de afmeting van het logo speelt een rol. Bij Green Creatives krijgt u een vooraf een duidelijke offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Voor vragen, kunt u altijd bij ons terecht.

  • Wij vinden het fijn om u alvast een beetje te leren kennen om zo goed voorbereid uw aanvraag te kunnen behandelen. Daarom willen wij graag ietwat meer weten, waar u exact naar op zoek bent.

lets-build-your-brand-logo-animatie

Wat is een logo animatie?

Een logo animatie verandert uw logo in een bewegende 2D of 3D animatie. Klanten kijken dus niet naar een statische afbeelding, maar naar een bewegend beeld. Wanneer u daar voorzichtig mee omgaat -de beweging niet te sterk maakt- is dit een leuke toevoeging aan uw huisstijl. U kunt het logo inzetten op uw website, maar ook wanneer u een presentatie geeft, of een e-mail verstuurt. Het is van belang dat het logo niet te veel aandacht trekt, omdat het dan irritatie kan opwekken. Daarom is het belangrijk dat de logo animatie wordt ontwikkeld door een ervaren team van experts, die precies weten waar de grens ligt.

Waarom Green Creatives Kiezen?

Wij werken met hetzelfde enthousiasme aan jouw onderneming
als dat jij doet, en geven je advies en de service die je onderneming verdient.

 Altijd een professioneel ontwerp
 Deadlines worden gehaald gegarandeerd
 Creatief en enthousiast team
 Buitengewoon goede service
 Strategische hulp bij het opzetten van je reclamecampagne
 Snel en persoonlijk contact
 Doelgericht op resultaten

Voorbeelden van ons merk werk

whello-branding-by-green-creatives
principle_vastgoed_logo_green_creatives_new
webbtraders_logo_green_creatives
123abetterme_logo_green_creatives
planck_logo_green_creatives
Queens_Logo_Green_Creatives
Rokin_75_Ingang_Green_Creatives
Horatio Logo Greencreatives
let's-build-your-brand
whello-branding-by-green-creatives
principle_vastgoed_logo_green_creatives_new
webbtraders_logo_green_creatives
123abetterme_logo_green_creatives
planck_logo_green_creatives
Queens_Logo_Green_Creatives
Rokin_75_Ingang_Green_Creatives
Horatio Logo Greencreatives
let's-build-your-brand
whello-branding-by-green-creatives
principle_vastgoed_logo_green_creatives_new
webbtraders_logo_green_creatives
123abetterme_logo_green_creatives
let's-build-your-brand

Onze branding diensten

Merkstrategie

Creativiteit moet gestuurd worden. Door een duidelijk doel en een effectieve weg daar naartoe. Daarom blinkt Green Creatives uit in strategie.
Hierom is een strategie noodzakelijk…

Branding

Reclamebureau Amsterdam Green Creatives maakt merken die opvallen. Logo’s, ontwerpen en campagnes waar het oog van uw toekomstige klanten op valt en bij blijft hangen. Zodat u uitgebreid de kans krijgt uw verhaal te vertellen. Show me what branding can do

Logo

Het bedrijfslogo of productlogo is het krachtigste beeldmerk in het arsenaal. De puurste vorm van uw merk. Dat beeld bestaat al, wij moeten het alleen nog vormgeven. U herkent het meteen.
Bekijk het effect van logo ontwerp

Huisstijl

De beeldtaal van uw merk stopt niet bij een logo. Het spreekt ook via uw briefpapier, uw enveloppen en uw with-compliments-cards. Letterlijk uw – complete – huisstijl dus.
Bekijk wat een huisstijl kan doen

Website

Er is geen sneller medium dan het web. De wereld ligt aan uw voeten, maar een potentiële klant kan ook met een klik weer weg zijn. Professioneel webdesign maakt het verschil. Laat ons uw merk vormgeven.
Bekijk waarom webontwerp loont

SEO

Een toppositie in de Google zoekresultaten – en zo acquireren – is voor ieder bedrijf haalbaar. Ja, dat is nogal een claim. En ja, onze SEO-ers maken dat waar. 1 controlevraag: hoe bent u bij ons terechtgekomen?
Lees wat SEO voor u kan doen

green-creatives-logo-avatar

KLAAR OM ER ECHT WERK VAN TE MAKEN?

Green Creatives maakt waar waarvan u altijd al droomde.

TRUSTED BY SOME OF THE WORLD’S SMARTEST COMPANIES

hoe-kies-ik-het-juiste-reclamebureau.-green-creatives

Start typing and press Enter to search