Animatievideo’s van Green Creatives

U heeft ze ongetwijfeld wel eens voorbij zien komen: animatievideo’s. Ze worden ingezet om een pagina tot leven te wekken, een uitleg kracht bij te zetten, of een nieuwsartikel van context te voorzien. Een goede video zegt meer dan duizend woorden, maar wat is de kracht achter het concept en wat zijn de voordelen voor uw bedrijf?

Wat is een animatievideo?

In een animatievideo zijn informatie en marketing optimaal te combineren. De producent kan uitleggen hoe zijn product tot stand komt, waardoor de klant meer vertrouwen heeft in het eindresultaat. Daarbij kan een video inzicht bieden in het Unique Selling Point (USP) van een artikel. In andere sectoren worden animaties ook gebruikt om een lastig proces uit te leggen. Voorbeelden daarvan zijn terug te vinden in de medische sector, waar animaties helpen bij het in kaart brengen van interacties in het lichaam.

Waarom een animatievideo?

Een leuke animatievideo zet uw bedrijf in een goed daglicht. U geeft de klant alle informatie die nodig is om een geïnformeerde keuze te maken. Een animatievideo kan humoristisch zijn, of juist rechtdoorzee; als de klant achteraf maar beter bekend is met uw werkwijze. Dat is direct een belangrijke aanvulling op uw contentstrategie. Google houdt namelijk in de gaten hoe informatief uw site is voor de bezoeker. Hoe meer een bezoeker op uw website kan vinden, hoe beter u scoort. Met een animatie houdt u langer de aandacht vast en bent u beter zichtbaar.

Wat zijn de kosten?

De kosten van een animatievideo zijn lastig te schatten. De totaalprijs is mede afhankelijk van de lengte van de video, het aantal beelden en het onderwerp. Als het complexe materie betreft, moet men zorgvuldig te werk gaan. U kunt bij Green Creatives vrijblijvend een offerte aanvragen, dan heeft u snel een overzicht van het kostenplaatje.

Voor vragen, kunt u altijd bij ons terecht.

  • Wij vinden het fijn om u alvast een beetje te leren kennen om zo goed voorbereid uw aanvraag te kunnen behandelen. Daarom willen wij graag ietwat meer weten, waar u exact naar op zoek bent.

lets-build-your-brand-algemeen

Waarom Green Creatives Kiezen?

Wij werken met hetzelfde enthousiasme aan jouw onderneming
als dat jij doet, en geven je advies en de service die je onderneming verdient.

 Altijd een professioneel ontwerp
 Deadlines worden gehaald gegarandeerd
 Creatief en enthousiast team
 Buitengewoon goede service
 Strategische hulp bij het opzetten van je reclamecampagne
 Snel en persoonlijk contact
 Doelgericht op resultaten

Voorbeelden van ons merk werk

whello-branding-by-green-creatives
principle_vastgoed_logo_green_creatives_new
webbtraders_logo_green_creatives
123abetterme_logo_green_creatives
planck_logo_green_creatives
Queens_Logo_Green_Creatives
Rokin_75_Ingang_Green_Creatives
Horatio Logo Greencreatives
let's-build-your-brand
whello-branding-by-green-creatives
principle_vastgoed_logo_green_creatives_new
webbtraders_logo_green_creatives
123abetterme_logo_green_creatives
planck_logo_green_creatives
Queens_Logo_Green_Creatives
Rokin_75_Ingang_Green_Creatives
Horatio Logo Greencreatives
let's-build-your-brand
whello-branding-by-green-creatives
principle_vastgoed_logo_green_creatives_new
webbtraders_logo_green_creatives
123abetterme_logo_green_creatives
let's-build-your-brand

Onze branding diensten

Merkstrategie

Creativiteit moet gestuurd worden. Door een duidelijk doel en een effectieve weg daar naartoe. Daarom blinkt Green Creatives uit in strategie.
Hierom is een strategie noodzakelijk…

Branding

Reclamebureau Amsterdam Green Creatives maakt merken die opvallen. Logo’s, ontwerpen en campagnes waar het oog van uw toekomstige klanten op valt en bij blijft hangen. Zodat u uitgebreid de kans krijgt uw verhaal te vertellen. Show me what branding can do

Logo

Het bedrijfslogo of productlogo is het krachtigste beeldmerk in het arsenaal. De puurste vorm van uw merk. Dat beeld bestaat al, wij moeten het alleen nog vormgeven. U herkent het meteen.
Bekijk het effect van logo ontwerp

Huisstijl

De beeldtaal van uw merk stopt niet bij een logo. Het spreekt ook via uw briefpapier, uw enveloppen en uw with-compliments-cards. Letterlijk uw – complete – huisstijl dus.
Bekijk wat een huisstijl kan doen

Website

Er is geen sneller medium dan het web. De wereld ligt aan uw voeten, maar een potentiële klant kan ook met een klik weer weg zijn. Professioneel webdesign maakt het verschil. Laat ons uw merk vormgeven.
Bekijk waarom webontwerp loont

SEO

Een toppositie in de Google zoekresultaten – en zo acquireren – is voor ieder bedrijf haalbaar. Ja, dat is nogal een claim. En ja, onze SEO-ers maken dat waar. 1 controlevraag: hoe bent u bij ons terechtgekomen?
Lees wat SEO voor u kan doen

green-creatives-logo-avatar

KLAAR OM ER ECHT WERK VAN TE MAKEN?

Green Creatives maakt waar waarvan u altijd al droomde.

TRUSTED BY SOME OF THE WORLD’S SMARTEST COMPANIES

hoe-kies-ik-het-juiste-reclamebureau.-green-creatives

Start typing and press Enter to search