Bedrijfsanimatie

Laat uw merk spreken

Een bedrijfsanimatie van Green Creatives

Met een goede bedrijfsanimatie brengt u de kernprincipes van uw bedrijf in beeld. In de video van KLM vliegt u mee door de wolken, met Apple gaat u op reis met de iPhone en McDonald’s laat u kennismaken met de Big Mac. Ieder bedrijf wordt opgericht met een bepaald doel, vanuit een bepaalde passie. Een bedrijfsfilm maakt die passie zichtbaar. Wat is die van u?

Waarom een bedrijfsanimatie?

Een bedrijfsanimatie maakt snel duidelijk waarom de klant voor u moet kiezen. Klanten vinden dat prettig: ze hoeven geen lappen met tekst te lezen, maar weten binnen één minuut waar u voor staat en of u de moeite waard bent. Daarnaast is een bedrijfsanimatie ook uitermate geschikt voor gebruik op social media, of om uw bedrijf te promoten tijdens een presentatie voor een groter publiek. Is de video goed opgebouwd – en is deze verhelderend -, dan zal Google uw website ook een hogere notering geven. Zo komt u hoger in Google te staan, alleen omdat u beschikt over een professionele bedrijfsanimatie!

Kosten van de film

De kosten van de animatie zijn lastig in te schatten. U dient rekening te houden met een vaste prijs, die oploopt naarmate de video langer wordt. Ook het onderwerp van de film kan invloed hebben op de factuur. Het is verstandig om vooraf een offerte op te stellen, dan weet u precies waar u aan toe bent. Bij Green Creatives is deze offerte geheel vrijblijvend; u zit nergens aan vast!

Voor vragen, kunt u altijd bij ons terecht.

  • Wij vinden het fijn om u alvast een beetje te leren kennen om zo goed voorbereid uw aanvraag te kunnen behandelen. Daarom willen wij graag ietwat meer weten, waar u exact naar op zoek bent.

lets-build-your-brand-bedrijfsnanimatie-green-creatives

Wat is een bedrijfsanimatie?

Een bedrijfsanimatie brengt de filosofie achter uw bedrijf in kaart. De video richt zich op de visie van uw bedrijf en waar u voor staat. Uiteraard komen ook de verschillende producten (of diensten) aan bod, maar de focus ligt op het bedrijf dat de producten aanbiedt. Het gaat in de regel om korte animaties, van maximaal een minuut, waarin de meerwaarde van uw bedrijf snel duidelijk wordt. U beantwoordt dus eigenlijk de centrale vraag: wat maakt ons bijzonder en waarom kiest u voor ons product?

Waarom Green Creatives Kiezen?

Wij werken met hetzelfde enthousiasme aan jouw onderneming
als dat jij doet, en geven je advies en de service die je onderneming verdient.

 Altijd een professioneel ontwerp
 Deadlines worden gehaald gegarandeerd
 Creatief en enthousiast team
 Buitengewoon goede service
 Strategische hulp bij het opzetten van je reclamecampagne
 Snel en persoonlijk contact
 Doelgericht op resultaten

Voorbeelden van ons merk werk

whello-branding-by-green-creatives
principle_vastgoed_logo_green_creatives_new
webbtraders_logo_green_creatives
123abetterme_logo_green_creatives
planck_logo_green_creatives
Queens_Logo_Green_Creatives
Rokin_75_Ingang_Green_Creatives
Horatio Logo Greencreatives
let's-build-your-brand
whello-branding-by-green-creatives
principle_vastgoed_logo_green_creatives_new
webbtraders_logo_green_creatives
123abetterme_logo_green_creatives
planck_logo_green_creatives
Queens_Logo_Green_Creatives
Rokin_75_Ingang_Green_Creatives
Horatio Logo Greencreatives
let's-build-your-brand
whello-branding-by-green-creatives
principle_vastgoed_logo_green_creatives_new
webbtraders_logo_green_creatives
123abetterme_logo_green_creatives
let's-build-your-brand

Onze branding diensten

Merkstrategie

Creativiteit moet gestuurd worden. Door een duidelijk doel en een effectieve weg daar naartoe. Daarom blinkt Green Creatives uit in strategie.
Hierom is een strategie noodzakelijk…

Branding

Reclamebureau Amsterdam Green Creatives maakt merken die opvallen. Logo’s, ontwerpen en campagnes waar het oog van uw toekomstige klanten op valt en bij blijft hangen. Zodat u uitgebreid de kans krijgt uw verhaal te vertellen. Show me what branding can do

Logo

Het bedrijfslogo of productlogo is het krachtigste beeldmerk in het arsenaal. De puurste vorm van uw merk. Dat beeld bestaat al, wij moeten het alleen nog vormgeven. U herkent het meteen.
Bekijk het effect van logo ontwerp

Huisstijl

De beeldtaal van uw merk stopt niet bij een logo. Het spreekt ook via uw briefpapier, uw enveloppen en uw with-compliments-cards. Letterlijk uw – complete – huisstijl dus.
Bekijk wat een huisstijl kan doen

Website

Er is geen sneller medium dan het web. De wereld ligt aan uw voeten, maar een potentiële klant kan ook met een klik weer weg zijn. Professioneel webdesign maakt het verschil. Laat ons uw merk vormgeven.
Bekijk waarom webontwerp loont

SEO

Een toppositie in de Google zoekresultaten – en zo acquireren – is voor ieder bedrijf haalbaar. Ja, dat is nogal een claim. En ja, onze SEO-ers maken dat waar. 1 controlevraag: hoe bent u bij ons terechtgekomen?
Lees wat SEO voor u kan doen

green-creatives-logo-avatar

KLAAR OM ER ECHT WERK VAN TE MAKEN?

Green Creatives maakt waar waarvan u altijd al droomde.

TRUSTED BY SOME OF THE WORLD’S SMARTEST COMPANIES

hoe-kies-ik-het-juiste-reclamebureau.-green-creatives

Start typing and press Enter to search